Termék státusza
Ár
2 989 Ft - 19 991 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Fejlesztési terület

Lego City

 A LEGO City kezdetben LEGO Town néven indult, 1978-ban vezették be. 2005 óta fut a játék City néven. A LEGO City építőjátékok középpontjában mint ahogy a neve is mutatja a városi élet áll. Elsősorban fiúknak készült. A városi élet épületeit és járműveit gyűjtik össze. A City építőjátékokat már 5 éves kortól ajánljuk, a készletek segítségével a gyerekek valós élethelyzeteket játszhatnak el városi környezetben. Bővítsd a kreatív játéklehetőségeket azzal, hogy kombinálod különböző Lego építőkocka készletekkel. 

Görgess lejjebb és válogass a City készletek között!

Tovább

A LEGO City építőjátékokhoz szinte mindig minifigurák is társulnak. Sikerének titka, hogy a játékok az életet mintázzák, így különösen szórakoztató játékélményt nyújtanak. Hasznos élményeket nyújtanak az ifjú építőknek, miközben lehetővé teszik számukra, hogy saját történeteik megalkotói legyenek.

Témák

A City készletek a városi élet jellegzetes épületeit, járműveit gyűjti össze. Ilyenek például a rendőrség, tűzoltóság, vasútállomás. A City járművek között fellelhetőek a kukás autó, fagylaltos kocsi, tűzoltóautó. A készletek az évek során jelentősen bővültek, így izgalmas jeleneteket is megépíthetnek és eljátszhatnak a gyerekek, mint például egy helikopteres üldözés. A készletekből komplett városokat lehet létrehozni az összegyűjtött City készletekből. 

Készségek fejlesztése

A LEGO City építőjáték, mint mindegyik LEGO kiválóan fejleszti a finommotorikus készségeket, a szem-kéz koordinációt, a kreativitást és a képzelőerőt. A LEGO építése során a gyerekek megtanulnak egymással kapcsolatot teremteni, történeteket találhatnak ki és mesélhetnek el, ami a beszéd fejlődésre is remek hatással van. 

Szerepjáték

A gyerekek minden történetet szívesen látunk, és örömmel megépítenek. A megépített városok kiválóan alkalmasak a szerepjáték gyakorlására. Remek lehetőséget nyújtanak arrra, hogy a gyerekek felkészüljenek az őket körülvevő világra, és tapasztalokat gyűjtsenek. 

Keresd további LEGO készleteinket is!

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább