Termék státusza
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Fejlesztési terület*

Lego Duplo

A LEGO Duplo 1969-ben született meg a LEGO almárkájaként, 1975-ben vált önálló brandé. A legfőbb cél az volt, hogy az egészen kicsi gyerekeknek gyártsanak LEGO-kat. A LEGO Duplo építőkocka készleteit, már 1-5 éves korosztálynak ajánljuk, hiszen méreteiből adódóan tökéletesen illenek a kicsi kezekbe. Kínálatunkban megtalálható számos építő készlet, különböző téma köröket érintve többek állatos, munkagépes és farmos építőjáték. A LEGO Duplo kategóriában, azokat az építő készleteket gyűjtöttünk össze, akik először vezetik be gyermekük életébe a Lego készleteket. 

Szerezz be néhány Lego Duplo építőkockát gyermeked részére, és máris számtalan játékötletre inspirálja majd! 

 

Tovább

A LEGO Duplo több mint 50 éve során úgy tervezték meg készleteiket - szorosan együttműködve a korai fejlesztés világhírű szakértőivel -, hogy támogassuk azokat a gyermekeket, akik a legfontosabb életfázisukban fejlődnek.

A Duplo kockák méretét tekintve kétszeresei az eredeti LEGO kockáknak. Az elemek bár nagyobbak, de kompatibilisek az eredeti LEGO kockákkal. A nagyobb méretnek köszönhető, hogy teljesen biztonságos a kicsi gyerekek számára, mivel nem tudják a szájukba venni és lenyelni az alkotóelemeket.

Kreativitás

A nagy Duplo kockák tökéletes eszközök az óvodások számára, hogy fejlesszék ötleteiket, miközben korlátlan lehetőséget kínálnak az egyre növekvő fantáziájuknak. Ezért ezek a készletek világosak, színesek, és a lehető leginkább nyitott végű játékváltozatot kínálják a mini-szobrászod számára, hogy belefeledkezzen a játékba. 

Finommotorika

Ahhoz, hogy a kicsik a kockát feltegyék a tornyaikra, vagy csak azt gyakorolják, hogyan kell összeilleszteni két kockát, ezek a szettek a lehető legviccesebb módon segítik a gyermekeknek fejleszteni a finommotorikus képességeiket és a szem-kéz koordinációt. 

Témák

A Duplo készletekkel mindig a kicsi gyerekek számára érdekes témák rakhatók ki. A kisfiúk kedvelt témai a tűzoltós, rendőrségi, a kislányoké a Jégvarázs és állatos témájú LEGO Duplo szettek. Megtalálhatóak szimbólummakkal, számokkal, betűkkel ellátott játékelemek is. A játékon keresztül a gyermekek nyelvi fejlesztéséhez kapcsolódik, segít a koncentrációs készségek javításában. 

Keresd további LEGO készleteinket és további építőjátékainkat is!

 

 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább