A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szócsapdák asszociációs társasjáték

Ár:
5.790 Ft
Cikkszám: 10810
Gyártó: Gém
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 58
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.

A Szócsapdák egy vicces, asszociációs társasjáték akár 8 fő részére, amelyben két csapat versenyzik egymással, hogy melyik tud hamarabb eljutni a kazamata utolsó üregébe, melyet egy-egy varázsszó nyit.

Hogy a másik csapat ne előzze meg őket, a termeket megnyitó szót körülbástyázzák tabuszavakkal.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Tabu társasjátékra hasonlító játék, de több csavarral benne, például hogy az ellenfél csapat választja meg, hogy mely szavakat nem használhatjátok. Így, hogy nem tudod, hogy melyik szó a ,,csapda" olyan, mintha egy aknamezőn táncolnál, amikor próbálod leírni a kiválasztott szót a csapat többi tagjának.

Mindkét csapat csapdákat állít egymásnak - olyan szavakkal, amiket nem használhattok! Minél hosszabb a játék, annál több csapdára számíthattok. És ha a vetélytárs-csapat csapdái nem lennének elég ügyesek, átkok is nehezítik a feladatot - na és a kazamata végén ott a legyőzendő szörny is!

El tudod kerülni az ellenfeleid által állított csapdákat, annak ellenére, hogy nem tudod, hogy mit nem szabad kimondanod?

Fejleszti beszédet, kommunkiációt, szókincset, szövegértést
Gyártó Gém
Játékidő ~30-40 perc
Játékosok száma 3-12 fő
Jelleg Családi, partyjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a szülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a kamaszok és felnőttek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek tinédzsereknek és felnőtteknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Szócsapdák asszociációs társasjáték” terméknévvel megtalálható készségfejlesztő játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: játék, képességfejlesztő játékok, fejlesztő játékok, játékok, gyermekjáték. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: gyerekjátékok, készségfejlesztő játék, fejlesztő játék. A fenti készségfejlesztő játék egyebek mellett a „Újdonságok” termékkategóriában illetve az „Intézményeknek > Társasjáték” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló készségfejlesztő játék termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 4842 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.