A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Subtext - Parti társasjáték, szójáték

Youtube videók

Ár:
7.990 Ft
Cikkszám: 10917
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 80
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.

Kommunikálj szavak nélkül a Subtext társasjátékban!

Rajzolj valamit a titkos szavadról. Szerencsére nem kell jól rajzolnod, csak okosan. Olvass a sorok között!
Az osztó és az ismeretlen partnere ugyanahhoz a szóhoz rajzol.
Tippelj helyesen, hogy pontokat szerezz! Minél kevesebb játékos ismeri fel, hogy ki a partner, annál több pontot kapsz. Vigyázz a túl általános rajzzal, a homályos utalással kockáztatsz, és nem szerzel pontot

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A doboz tartalma:

  • 1 játéktábla
  • 120 kártya
  • 1 írótömb
  • 8 ceruza
  • 8 játékosjelölő
  • 8 műanyag talp
  • 8 pontozó lapka
  • 56 tippelő korong
  • játékszabály

Fejleszti beszédet, kommunkiációt, szókincset, szövegértést
Gyártó Egyéb
Játékidő ~30-40 perc
Játékosok száma 3-12 fő
Jelleg Családi, partyjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánljuk még a kedves szülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe az alsós gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 9 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webáruházunkban „Subtext - Parti társasjáték, szójáték” névvel megtalálható társasjáték oldalára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: társas játék, beszédkészséget fejlesztő játék, képességfejlesztő játék, beszédfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, családi játékok, beszédfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék. Hasonló típusú szavak, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: társasok, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok, beszédfejlesztő játékok, társas, társas játékok, játék, gyerekjátékok, családi társasjátékok. A fenti társasjáték többek között a „Játékkategóriák” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló társasjáték termékadatlapja között lehet válogatni. A társasjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 701 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.