A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sherlock Express -Állati jó nyomozós Blue Orange társasjáték

Ár:
3.690 Ft
Cikkszám: 10809
Gyártó: Blue Orange
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 37
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. január 29.

Segíts Sherlocknak leleplezni a bűnözőket, és a nyomokat ravaszul felhasználva találd meg Sherlock esküdt ellenségének, Moriartynak a bűntársait. Ha senki sem bűnös, kapd el magát Moriartyt! Mindenki gyanúsított, amíg nincs bizonyítva, hogy ártatlan.
A gyanúsítottak számát a játékosok elé felcsapott korongok információi alapján csökkenthetitek.

De elkapni az fogja az igazi bűnöst, aki a leggyorsabban rájön a kilétére!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játék menete:
1.Keverjétek meg az alibikártyákat és utána osszátok el a kártyákat egyenlően a játékosok között. A játékosok ezeket a paklikat maguk elé teszik képpel lefelé. Ezután tegyétek a gyanúsított kártyákat egy pakliba lefordítva az asztal közepére. Fordítsatok fel 6 gyanúsított kártyát, és rakjátok őket az lefordított pakli köré.

2.Az első játékos felfordítja az első alibikártyáját maga elé, úgy, hogy mindenki jól láthassa és bejelenti az alibit. Minden alibi kártyának jól láthatónak kell lennie, ezért a kártyákat egymás mellé sorba tesszük le az asztalra. Ezek fogják bizonyítani a gyanúsítottak ártatlanságát. Az alibikártyák mutathatnak helyszínt, szereplőket vagy kiegészítőt.
pl.:
A pandáknak van alibijük vagy, a tettes nem viselt kalapot, vagy a tettes nem is járt a könyvtárban

3. Az viszi el a kártyát, aki a leggyorsabban rájött, hogy ki a tettes és  lecsapott a kártyára. 


4. Amikor egy bűnöst megtaláltak. A helyére egy újat fordítunk fel, visszavesszük az alibi kártyákat, jól megkeverjük és jöhet a következő kör.
A játéknak akkor van vége, ha valaki összegyűjt 5 gyanúsított kártyát, és ezzel megnyeri a játékot.

A játékszabály tartalmaz egy másik játékváltozatot, a Vádló alibiket.

A doboz tartalma:

  • 27 db gyanúsított kártya
  • 36 db alibikártya
  • 1 db magyar játékszabály
Fejleszti Megfigyelőkészséget, figyelmet
Gyártó Blue Orange
Játékidő ~20-25 perc
Játékosok száma 2-6 fő
Jelleg Logikai játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak az alsós gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek nyolcéves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webáruházunkban „Sherlock Express -Állati jó nyomozós Blue Orange társasjáték” terméknévvel megtalálható készségfejlesztő játék termékadatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: családi játékok, társasjáték családoknak, gyermekjáték, játékok, készségfejlesztő játékok, gyerekjátékok, családi társasjáték. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, fejlesztő játékok, családi játékok, gyermekjátékok, készségfejlesztő játékok. A fenti készségfejlesztő játék többek között az „Életkor szerint > Játékok tinédzserereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Társasjáték” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló készségfejlesztő játék között lehet böngészni. A készségfejlesztő játék kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 176 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.