Piroska és a farkas - Két mesés játék készlet Dtoys társasjáték

Nincs raktáron

A gyermekek körében kedvelt, Piroska és a farkas mese már ismerős lehet.  Ezúttal társasjáték formájában találkozhattok, amivel kettő játékot is tudtok majd játszani..
A két játék segítségével a kisebb gyermekek is könnyen átélhetik a közös játék örömeit.  A szabályok egyszerűek, miközben a résztvevők kötetlenül fejleszthetik képességeiket.
A lényeg a pontos megfigyelés, a siker és kudarc tűrése, valamint a kreativitás és a kézügyesség.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
1 800 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 180 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 6 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok, és  gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Játék webshopunkban „Piroska és a farkas - Két mesés játék készlet Dtoys társasjáték” terméknévvel megtalálható készségfejlesztő játék adatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: társas óvodásoknak, készségfejlesztő játékok, óvodás társasjátékok, készségfejlesztő játék, ovis társasjátékok, képességfejlesztő játék, játék, gyermekjátékok, óvodás társasjáték. Hasonló típusú szavak, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: társasok, gyermekjáték, fejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, ovis társas, készségfejlesztő játékok, társas játékok, társas. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint” elnevezésű kategóriában illetve a „Karácsonyi ajándékötletek > Karácsonyi ajándék ötletek óvodásoknak” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló készségfejlesztő játék termékadatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.