Pasztell vitorláshajó, fürdőjáték - Smoby

Raktáron

Ez a játékhajó formájú vízi játék a fürdőkádban vagy a medencében is kiválóan tud cirkálni! Garantáltan nem akar a gyermek 1 perc után kiszállni a kádból.
Megújuló alapanyagokból készült! 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2021.12.09
2 900 Ft
A termék után járó hűségpontok: 29 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a 2 éves bölcsisek kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek bölcsiseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a fürdőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Pasztell vitorláshajó, fürdőjáték - Smoby” elnevezéssel megtalálható fürdőjáték oldalára általában a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: állatkertes játékok, kádba való játék, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, játékok, pancsolós játékok, fürdős játékok, állatgondozós játékok. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: gyermekjátékok, fürdőjátékok, gyerekjátékok, gyermekjáték, állatgondozós játék, állatkertes játék, állatos játékok. A fenti fürdőjáték többek között a „Márkák > Smoby” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Fürdőjátékok” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló fürdőjáték között lehet böngészni. A fürdőjáték címkére kattintva példának okáért több mint 159 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.