A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Óriás sztorikocka – Story Cubes kommunikációs társasjáték

Ár:
8.390 Ft
Cikkszám: 839
Gyártó: Gém
Szerezhető hűségpontok: 0

Óriás sztorikocka - Story Cubes kommunikációs társasjáték. Dobj a kockákkal és alkoss egy történetet a képekből! 

Játékosok száma: 1- bármennyi.

 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-03-12

Játék bemutatása

A Szorikocka játék óriás változata óvodás csoportok, iskolai osztályok részére ideális. A kockák nagysága: 3cm. A Sztorikocka egy nagyszerű szórakozást nyújtó kommunikációt fejlesztő társasjáték. Hivatalosan 6 éves kortól ajánlott, a tapasztalatok szerint, már nagycsoportos óvodások között is kedvenc, csak ők kevesebb kockával játszák. Mi az óvodásoknál kb. 2-3 kockával javasoljuk kezdeni. Kisgyerekeknél játszhatjuk úgy is, hogy dobuk a 9 kockával és az óvónéni-tanító néni elkezd egy történetet, minden gyerek 1 kockát felhasználva továbbgondolja-mondja a sztorit a saját dobott képének megfelelően. Remekül tanítja a történet szövést, kreativitást, fantáziát fejleszt. A játék 9 dobókockát tartalmaz. A játékos dob a 9 kockával, és az így kapott képekből megalkot egy történetet. pl. sétabot, repülő, kulcs, ház, méh stb. A következő játékos újból dob és vagy folytatja a történetet (ez nehezebb) vagy újat talál ki. A Sztorikocka alapjáték (narancssárga) 9db-ból áll. Webáruházunkban kapható még a szintén 9-9 kockából álló Sztorikocka cselekvésekkel illetve a Sztorikocka kalandokkal változata. Ha ezeket is használjuk vagy érdemes a kockákat összekeverve 9-9 db-bal játszai, vagy nagy fantáziával bírók játszhatnak több kockával is! Esteleg dobunk 18 kockával, abból az első játékos 6 kocka felhasználásával elkezd egy történetet, a többi a maradék kockákkal folytatja 6-val.
A VIVEKA az újfajta tanulás módszertanával foglalkozik, hatékony módszereket dolgoz ki a siker érdekében. Felkértük őket, hogy teszteljék játékainkat és osszák meg veletek előnyeit, fejlesztési lehetőségeit. Itt találjátok a Sztorikockáról szóló ajánlót.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolás gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek ötéves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Óriás sztorikocka – Story Cubes kommunikációs társasjáték” névvel listázott társasjáték termékadatlapjára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: óvodás társasjáték, ovis társasok, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, társasjátékok, társasok, képességfejlesztő játékok, ovis társasjátékok, gyerek társasjáték, kommunikációs játék. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: játék, gyermekjáték, kommunikációs játékok, társas óvodásoknak, gyermekjátékok, társasjátékok iskolásoknak, társas, óvodás társasjátékok, ovis társas, iskolás társasjátékok, társasok óvodásoknak. A fenti termék többek között az „Intézményeknek ” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Népszerű játékok karácsonyi ajándékba” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló társasjáték között lehet válogatni. A kommunikációs társasjáték címkére kattintva példának okáért több mint 21 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.