Noé bárkája tartozékokkal Fajáték készlet

Nincs raktáron

Noé bárkája tartozékokkal, fából készült játék állatokkal a legkisebb gyermekek számára szerepjátékhoz is használhatjuk. 

Ajánlott: 2 éves kortól

Mérete:28 x 14 x 19 cm


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
8 500 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 850 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a kicsik legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 2 éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok az autós játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Noé bárkája tartozékokkal Fajáték készlet” elnevezéssel megtalálható gyerekjáték oldalára általában a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyerek játékok, gyerekjátékok, fából készült játékok, képességfejlesztő játékok, fából készült játék, gyermekjáték, játékautó, gyermekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: fa játék,  játékok óvodásoknak, játékok, játék, gyerekjátékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Karácsonyi ajándékötletek > Karácsonyi ajándékok kicsiknek, bölcsődéseknek” , és „Márkák > FKP Toys”

a nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló babajáték tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.