A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Múzsa - Sugallatok - Kommunikációs társasjáték

Ár:
6.990 Ft
Cikkszám: 10534
Gyártó: Gém
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 70
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 07.

Múzsaként az lesz a feladatod, hogy rávezesd a csapatodat, a 6 kártya közül melyik remekművet kaptad a másik csapattól. Hogy a feladat még mókásabb legyen, egy Ihlet kártyát is fogsz kapni, ami megszabja, milyen módon adhatsz sugallatot a csapattársaidnak: egy könyvcímmel, egy rovar nevével, egy hárombetűs szóval - vagy éppen hangutánzó szóval, esetleg tánccal!  . Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a szavazás és a szövetségek mechanizmusokra. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Szellemlovas leírása:

Talán a megélt csaták dicső emlékei, vagy a gondtalan tánc szerelmed oldalán, tán a búcsú, a gyász, vagy pont a nevetés, a csillagok állása, vagy a pengő líra dallama... ki tudja mi, de megihletett. Homlokon csókolt egy játékos múzsa. Mutasd hát meg, mi az... mi a kapott kártyán virít! Múzsaként az lesz a feladatod, hogy rávezesd a csapatodat, a 6 kártya közül melyik remekművet kaptad a másik csapattól. Hogy a feladat még mókásabb legyen, egy Ihlet kártyát is fogsz kapni, ami megszabja, milyen módon adhatsz sugallatot a csapattársaidnak: egy könyvcímmel, egy rovar nevével, egy hárombetűs szóval - vagy éppen hangutánzó szóval, esetleg tánccal!
84 gyönyörűen illusztrált kártya és 50 vidám kihívást jelentő Ihlet kártya garantálja, hogy mindenki jól szórakozzon a múzsa, miközben csapata megpróbálja kitalálni, melyik kártyára utalt segítőjük, és a riválisaik is, akik álnok módon a legjobban összetéveszthető kártyát adták a múzsának.

Tartalma:
- 84 nagyméretű Remekmű kártya 
- 50 ihlet kártya változatos kihívásokkal 
- játékszabály 
 

Fejleszti beszédet, kommunkiációt, szókincset, szövegértést
Gyártó Gém
Játékidő ~30-40 perc
Játékosok száma 2-12 fő
Jelleg Családi, partyjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a kamaszok és felnőttek legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra felnőtteknek és kamaszoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Múzsa - Sugallatok - Kommunikációs társasjáték” elnevezéssel listázott társasjáték oldalára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: képességfejlesztő játékok, gyermekjátékok, kommunikációs társasjátékok, gyermekjáték, játék. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: társas játékok, játékok, kommunikációs játékok, kommunikációs játék, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok. A fenti társasjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Társasjáték > Party játékok” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A kommunikációs társasjáték címkére kattintva például több mint 21 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.