Minecraft mágneses úti játék - Egyszemélyes Thinkfun játék

Nincs raktáron

Az ender sárkány 40, egyre nehezebb kihívás elé állítva próbál megakadályozni, hogy átutazz a Minecraft világain.Old meg a kihívásokat, és halad előre az úton, használd a legerősebb fegyvered– AZ AGYAD! Ebben az észbontó, deduktív érveléssel kapcsolatos játékban a játékosok pozitív és negatív vizuális nyomokat használnak, hogy mágneses Minecraft fegyvereket és páncélokat helyezzenek el a készítőasztalon a megfelelő elrendezésben. Ha az elrendezésed tartalmazza a Kihívás összes nyommintáját – NYERSZ!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
4 070 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 407 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a nagycsoportos ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 10 éves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok az utazó és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Minecraft mágneses úti játék - Egyszemélyes Thinkfun játék” terméknévvel megtalálható kártyajáték oldalára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: képességfejlesztő játék, játék utazáshoz, utazó játék, fejtörők, logikai feladványok, utazó játékok, képességfejlesztő játékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: játékok utazáshoz, utazós játékok, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, úti játékok, gyerekjátékok, utazós játék, játékok, játék. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Mikulás ajándék” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló kártyajáték adatlapja tekinthető meg. Az úti játék címkére kattintva pl. több mint 65 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.