Metro X - Letörölhető táblával - Party társasjáték

Nincs raktáron

Tervezd meg az utazásod és járj be minél több metróállomást ebben a kellemesen gondolkodtató, mégis kikapcsolódást nyújtó sínpompás metrótúrában!
Egy könnyed, de gondolkodásra késztető flip and write játék, törölhető táblákkal!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
4 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 499 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 8 éves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webshopunkban „Metro X - Letörölhető táblával - Party társasjáték” elnevezéssel listázott társasjáték adatlapjára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: játék, készségfejlesztő játék, party játék, gyerekjátékok, játékok társasjáték. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: gyermekjáték, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok, játék, családi társasjáték. A fenti játék többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek, felnőtteknek >Családi társasjátékok” termékkategóriában és az „Életkor szerint > 8-10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában  és a ,,Márkák > Gamewright" található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték között lehet válogatni. A családi játék címkére kattintva pl. több mint 187 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.