A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Max farmer társasjáték – Családi kooperációs társasjáték

Ár:
4.690 Ft
Cikkszám: 10915
Gyártó: Cayro
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 47
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 16.

A gyerkőcöknek segítenie kell Max-nek betakarítani a zöldségeket, de figyelem! Ha egy gilisztát találnak, az összegyűjtött termény egészét elvesztik, sőt, azelőtt kell összeszedni a terményt, mielőtt a varjú eléri a kertet és megeszi az összes zöldséget.

Ez egy kooperatív játék, ahol a gyerekeknek együtt kell dolgozniuk. Itt nincs helye versengésnek!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játék célja:

A Max Farmer egy kooperatív játék, melyben minden játékosnak egyetlen, közös célja van: időben felnevelni a zöldségpalántákat, még mielőtt a varjú megérkezne a veteményesbe, és megenné az összeset.

Játékszabály:

A játéktáblán lévő mező 4 különböző parcellára van osztva. Ide kell elhelyezni a zöldségjelölőket, minden típust más-más parcellára, tehát egyikre a salátákat, a másikra a hagymákat, a harmadikra a répákat, a negyedikre pedig a paradicsomokat. A jelölőket képpel lefelé kell letenni a táblára.

Rakjátok Max figuráját a tábla közepén lévő épületre, a varjú figurát pedig az 1-es számú felhőre!

Az lesz a kezdőjátékos, aki utoljára evett zöldséget, majd a játékosok az óramutató járásának megfelelően következnek. Amikor rajtad van a sor, válaszd ki, hogy melyik parcellán melyik növényt szeretnéd megnöveszteni, majd helyezd Max figuráját arra a jelölőre, és dobj a kockával! Ha a dobás eredménye "nap", akkor a kiválasztott növény fejlődésnek indul, tehát megfordíthatod a jelölőt. Ha a dobás eredménye "varjú", akkor a varjú figurát kell a következő, a veteményeshez közelebbi felhőre kell léptetni. Ha a dobás eredménye "kukac", akkor egy egész seregnyi kártevő lepi el az adott parcellát, tehát az ott lévő összes zöldségjelölőt képpel lefelé kell fordítanod, ugyanis újra kellett ültetni őket.

Valamennyi játékos győz, amennyiben sikerül felnevelni a palántákat (tehát az összes jelölőt sikerült képpel felfelé fordítani), még mielőtt a varjú megérkezne.


 
Gyártó Cayro
Játékosok száma 2-4 fő
Jelleg Kooperációs játék
Játékosok száma 2-4fő
Jelleg családi társasjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a középső csoportos ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 4 éves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a családi játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Max farmer társasjáték – Családi kooperációs társasjáték” terméknévvel listázott családi játék oldalára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: gyermekjáték, családi játékok, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, gyerekjátékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: gyermekjátékok, családi társasjátékok, társasjátékok családoknak, családi játék, családi társasjáték. A fenti családi játék egyebek mellett az „Intézményeknek > Kooperációs játék” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló családi játék tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 4842 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Termék címkék: családi játék, gyerekjáték