Mászóka - A hegyek felett - Mozgásfejlesztő - Weplay

Nincs raktáron

A mászóka kiváló mozgásfejlesztő a kicsi gyerekek számára. Erősíti a motoros képességeket és a fizikai erőnlétet, emellett fejleszti az egyensúlyt. A mászóka két oldala különbözőképpen lett kialakítva különféle fogásokkal. A mászóka kúszáshoz is használható. Szélesebb és szűkebb részek is ki lettek alakítva kimondottan a gyerekek kis kezeihez és lábaihoz igazodva. Az elemek variálhatók aszerint, hogy milyen aktivitást szeretnénk végrehajtani, mászni, kúszni. lépcsőzni. Óvodai intézményekbe kiváló mozgásfejlesztő. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Szállítási díj
2500 Ft
219 400 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Videó
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az  óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 3-4 éves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából

Kreatív játék webshopunkban „Mászóka - A hegyek felett - Mozgásfejlesztő - Weplay” terméknévvel megtalálható iskolai eszköz adatlapjára általában ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: iskolai berendezés, óvodai fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszközök, iskolai eszközök, mozgást fejlesztő eszköz, mozgásfejlesztő játékok, iskolai fejlesztő eszköz. Hasonló típusú szavak, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, például a következők lehetnek: mozgásfejlesztő játék, mozgást fejlesztő eszközök, fejlesztő eszközök, mozgásfejlesztő eszközök, iskolai fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz. A fenti iskolai eszköz többek között az „Életkor szerint” termékkategóriában, a „Játékkategóriák > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játékok 5-6-7 éves kislányoknak ”  kategóriában,és a „Márkák > Weplay-Eduplay” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló iskolai eszköz tekinthető meg. Az óvodai eszköz címkére kattintva például körülbelül 498 különböző fejlesztő eszköz között választhatnak az iskolai, óvodai illetve bölcsődei pedagógusok, vezetők.

 

A Mászóka - A hegyek felett - Mozgásfejlesztő - Weplay - Mozgásfejlesztő - Weplay termék mellett leggyakrabban a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: Egyensúlyozó süni 2db/doboz – Mozgásfejlesztő játék; Tornakígyó – Fa, állítható – Mozgásfejlesztő; Kígyó egyensúlyozó pálya – Amaya mozgásfejlesztő játék; Csodakártya – Jobb és bal agyfélteke összehangolása; Ugróiskola, Játszószőnyeg –  Melissa & Doug; Folyami kövek – Mozgásfejlesztő játék; Egyensúlyozó mérleghinta kicsi; Aktivizáló karika 6db-os – Mozgásfejlesztő játék; Ejtőernyő (300cm) – Mozgásfejlesztő játék; Kavicslépegető Gonge 2128– Mozgásfejlesztő játék.