5 (2 vélemény)

Label-Label járássegítő kocsi, Kék színben építőelemekkel

Raktáron

Label-Label kék színű járássegítő kocsija nemcsak csodálatos színei miatt lesz a gyermek kedvence, hanem az első lépéseit is kíséri. Kiváló fejlesztő játék!

Méret: 34 cm x 24 cm x 41,5 cm Fából készült, 1 éves kortól ajánlott.
A Label-Label járássegítő játék, segítség az első lépések megtételéhez. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.05.31
22 200 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 220 Ft
videó

Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a kicsik és bölcsődések kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 1 éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Label-Label járássegítő kocsi, Kék színben építőelemekkel” terméknévvel megtalálható babajáték termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: babajátékok, gyerekjátékok, játékok, gyermekjátékok, gyermekjáték, játék, képességfejlesztő játékok, fa játékok, fából készült játék, készségfejlesztő játék. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: mozgást fejlesztő játék, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, baba játékok, mozgásfejlesztő eszköz, bébijáték, fa játék, bébijátékok, bébi játék, fából készült játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Karácsonyi ajándékötletek > Karácsonyi ajándékok kicsiknek, bölcsődéseknek” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló babajáték termékadatlapja között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

label-label-jarassegito-kocsi-kek-szinben-epitoelemekkel
Label-Label járássegítő kocsi, Kék színben építőelemekkel
22 200 Ft