5 (4 vélemény)

Varázspalló - Natúr - Játékos fejlesztés

Raktáron

Bemutatkozik a Varázspalló! Ez a forradalmian új magyar eszköz rendkívül sokoldalú találmány, de lássuk, hogy miről is van szó!

Ha jól megnézed a képen tulajdonképpen pofon egyszerű  és éppen ebben az egyszerűségben rejlik a nagyszerűsége.
Ha akarod, akkor egyensúlyozó billegő hinta, ha akarod, akkor egy pihenő fotel. Lehet egy folyót átívelő híd, vagy akár egy színpad, amelyre felállva bátran és hangosan szavalhat a gyermek. Képzeld el egy pillanatra a Varázspallót, mint Noé bárkáját. A játékötleteknek se szeri, se száma. A mozgásfejlesztésről pedig még nem is beszéltünk!

Méretei: hosszúság: 87 cm, szélesség: 29 cm, magasság: 21 cm, súly: kb 3 kg
A felülete kizárólag gyermek- és környezetbarát vízbázisú lakkal kezelt.
Teherbírás: 250 kg


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.09
23 990 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 399 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 3 éves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a mozgásfejlesztő játékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Varázspalló – Natúr – Játékos fejlesztés” terméknévvel megtalálható mozgásfejlesztő eszköz adatlapjára általában a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: képességfejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszköz, mozgást fejlesztő eszközök. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: mozgásfejlesztő játékok, mozgásfejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszközök. A fenti termék többek között a „Fejlesztő játékok ” termékkategóriában illetve az „Márkák > Varázspalló” elnevezésű, illetve „Márkák > Varázspalló” termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló mozgásfejlesztő eszköz tekinthető meg. A mozgásfejlesztő eszköz kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 311 különféle fejlesztő eszköz között választhatnak az óvodai, bölcsődei, iskolai vezetők, pedagógusok.

 

Vásárlóink a Varázspalló – Natúr – Játékos fejlesztés termékkel egyszerre leggyakrabban a következő termékeket választották még: » Egyensúlyozó süni 2db/doboz – Mozgásfejlesztő játék » Bújócskacső  – Alagút (átlátszó – kék) » Egyensúly-zsák – Tégla " Babzsák " » Forgó tölcsér kicsiknek – Mozgásfejlesztő játék » Folyami kövek – Mozgásfejlesztő játék » Utánvétel » Könyvjelző – Pillangós, zsinóros » L.O.L. Surprise Lil Sisters babák » Párosító játékcsomag – Óvodásoknak » Arcos felezős puzzle – Állatos kirakó játék.

Varazspallo_Natur_Jatekos_fejlesztes
Varázspalló - Natúr - Játékos fejlesztés
23 990 Ft