5 (1 vélemény)

Varázspalló - Menta zöld - Játékos fejlesztés

Raktáron

Bemutatkozik a Varázspalló! Ez a forradalmian új magyar eszköz rendkívül sokoldalú találmány, de lássuk, hogy miről is van szó!

Ha jól megnézed a képen tulajdonképpen pofon egyszerű  és éppen ebben az egyszerűségben rejlik a nagyszerűsége.
Ha akarod, akkor egyensúlyozó billegő hinta, ha akarod, akkor egy pihenő fotel. Lehet egy folyót átívelő híd, vagy akár egy színpad, amelyre felállva bátran és hangosan szavalhat a gyermek. Képzeld el egy pillanatra a Varázspallót, mint Noé bárkáját. A játékötleteknek se szeri, se száma. A mozgásfejlesztésről pedig még nem is beszéltünk! 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.09
26 990 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 699 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a fejlesztőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Varázspalló – Menta zöld – Játékos fejlesztés” terméknévvel megtalálható mozgásfejlesztő eszköz adatlapjára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: képességfejlesztő eszközök, mozgást fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz, mozgásfejlesztő játékok. Hasonló típusú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, például a következőek lehetnek: képességfejlesztő eszköz, mozgásfejlesztő játék, fejlesztő eszközök. A fenti mozgásfejlesztő eszköz többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” nevű, illetve a „Márkák > Varázspalló”kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló mozgásfejlesztő eszköz tekinthető meg. A mozgásfejlesztő eszköz címkére kattintva pl. körülbelül 311 különféle fejlesztő eszköz között válogathatnak a bölcsődei, óvodai vagy iskolai vezetők, pedagógusok.

Vásárlóink a Varázspalló – Menta zöld – Játékos fejlesztés termékkel egyszerre leggyakrabban a következő termékeket vásárolták még: » Csodakártya – Jobb és bal agyfélteke összehangolása » Fürdőjáték az ifjú halászoknak – merítőhálóval » Golyóvezető (kicsi) – Több féle változatban » Altató – Lapozó » Mászóka – Öt fokos kötéllétra » Kubus geometriai kocka kirakó – Goki » Mesekocka – 9db-os képkirakó játék » Lépésről-lépésre: Animals and Co. – djeco játék » Csipesz Jumbo méretben 1db – Készségfejlesztő játék » Lük csomag nagycsoportos óvodásoknak – 14 miniLük füzet és alaplap+füzettel.

Varazspallo_Menta_zold_Jatekos_fejlesztes
Varázspalló - Menta zöld - Játékos fejlesztés
26 990 Ft