A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kártya: Összeadás - Kivonás (háromszög)

Ár:
1.045 Ft
Cikkszám: 8518
Gyártó: FKP Toys
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 11
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. június 05.

Összeadás-kivonás kártya a műveletek gyakorlásához a gyermekek részére. A doboz 46 db kártyalapot tartalmaz, háromszög formában. 
Játékos ismerkedés a matematikával! 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

  • Fejleszti a számérzéket, a kombinációs képességet
  • Segít felismerni a műveletek közötti logikai összefüggéseket
  • Megtanít eredménystratégia felépítésére (pl. mely számok szorzata a 24)
  • Erősíti a feladat megoldó képességet
  • Megmutatja hogyan viszonyul egymáshoz a szorzás és osztás művelet
Gyártó FKP Toys

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a nagycsoportos óvodások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek ötéves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Kártya: Összeadás - Kivonás (háromszög)” terméknévvel listázott kártyajáték termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: kártya játék, játék, gyermekjátékok, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: kártya játékok, tanulós játékok, gyermekjáték, játékkártyák, kártyajátékok, oktatójátékok, gyerekjátékok. A fenti kártyajáték többek között az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Matematikai játékok” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló kártyajáték között lehet böngészni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 4842 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.