5 (3 vélemény)

Csipesz Jumbo méretben 1db Készségfejlesztő játék

Raktáron

Készségfejlesztő játék a finommotorika fejlesztésére. A Csipeszek játékkal sokféle szortírozó, megfigyelő játékot játszhatunk a gyerekekkel. Például kérjük meg őket, hogy a színes állatok, vagy különböző formák közül válogassák ki a csipeszek segítségével a piros színűeket, vagy a házi állatokat.  Rendkívüli módon fejleszti a gyerekek kézügyességét, finommotorikáját. Intézményeknek ajánljuk elsősorban, de otthonra is kiváló.

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.30
640 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 64 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a nagycsoportos óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a ügyességi játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Csipesz Jumbo méretben 1db Készségfejlesztő játék” névvel megtalálható ügyességi játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő játék, gyerekjátékok, ügyességi játékok, egyensúlyozós játékok, játék, finommotoros játék, egyensúlyozós játék. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: egyensúlyozó eszközök, egyensúlyozó játékok, finommotoros játékok, gyermekjáték, játékok, egyensúlyozó eszköz. A fenti ügyességi játék többek között a „Márkák > Learning Resources” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Kedvelt ajándékötletek” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló ügyességi játék adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Csipesz_Jumbo_meretben_1db_Keszsegfejleszto_jatek
Csipesz Jumbo méretben 1db Készségfejlesztő játék
640 Ft