5 (2 vélemény)

Csipesz Jumbo méretben 1db Készségfejlesztő játék

Nincs raktáron

Készségfejlesztő játék a finommotorika fejlesztésére. A Csipeszek játékkal sokféle szortírozó, megfigyelő játékot játszhatunk a gyerekekkel. Például kérjük meg őket, hogy a színes állatok, vagy különböző formák közül válogassák ki a csipeszek segítségével a piros színűeket, vagy a házi állatokat.  Rendkívüli módon fejleszti a gyerekek kézügyességét, finommotorikáját. Intézményeknek ajánljuk elsősorban, de otthonra is kiváló.

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
590 Ft
Nincs raktáron
A termék után járó hűségpontok: 6 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a nagycsoportos óvodások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a ügyességi játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Csipesz Jumbo méretben 1db Készségfejlesztő játék” névvel megtalálható ügyességi játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő játék, gyerekjátékok, ügyességi játékok, egyensúlyozós játékok, játék, finommotoros játék, egyensúlyozós játék. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: egyensúlyozó eszközök, egyensúlyozó játékok, finommotoros játékok, gyermekjáték, játékok, egyensúlyozó eszköz. A fenti ügyességi játék többek között a „Márkák > Learning Resources” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Kedvelt ajándékötletek” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló ügyességi játék adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.