Termék státusza
Ár
389 Ft - 52 401 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Mesehős*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Babajáték 0-1 éves fiúknak

0-1 éves kisfiúknak ajánlott játékaink között számos hasznos ajándék ötletet is találhatsz. Webáruházunkban már a 0-1 éves babáknak, néhány hónapos bébiknek is válogatunk össze játékokat, melyekkel az első pillanatoktól kezdve fejlesztheted képességeit. Bár ebben az életkorban inkább színeiben teszünk a játékok közt különbséget nemek szerint (akkor is leggyakrabban a saját kedvünkért), de azért előfordulnak már a figurákban, tematikában is eltérések. Lásd: lábbal hajtós mozdonyt elsősorban a fiúknak választjuk. Összességében elmondható, hogy mozgásfejlesztésre, érzékelés fejlesztésére már az újszülött kortól nyílik lehetősége játékaink által. 

Tovább
Már a születése előtt készülünk az érkezésére. Beszerezzük a babakelengyét, babagondozás kellékeit, berendezzük a gyerekszobát, gyereksarkot és talán már néhány bébijátékot is elhelyezünk a polcokon. Amikor megszületik a kisfiú, "fiús" holmikkal vesszük körül őt színösszeállításban, a ruhácskáin és a játékok tekintetében is. Bár a 0-1 éves korcsoport játékai még nemigen különülnek el egymástól nemenként, mégis előnyben részesítjük a kék színű csörgőt, és bébi autót vagy vonatkészletet vásárolunk a  hableányos fürdőjáték helyett. 
Ha babalátogatóba készülünk, felmerül a kérdés, milyen ajándékokat vigyünk magunkkal? "Népszerű ajándékok kicsiknek, bölcsődéseknek"  játékkategóriánkban számos szuper ajándékötletet adunk a baba kéz- és lábnyomat megörökítőn át a rendkívül népszerű interaktív játékokig.
Születéstől 1 éves korig óriási fejlődésen megy át gyermekünk. Agyának fejlődése életének első 3 évében nagyon intenzív, folyamatosan tanul, fedez fel új dolgokat. Izomzata az első hónapokban sokat erősödik és napról napra érdeklődőbbé válik a környezete iránt. Minden lenyűgözi ami színes, mozog, zenél. A játszószőnyegen elfoglalja magát és mozgás közben fejlődnek koordinációs készségei. Ahogy egyre figyelmesebbé válik, a fogása is erősödik és ekkor már ideális játék számára az élénk színű csörgő, amit könnyedén megmarkolhat. Fejleszti az érzékelést, valamint a szem-, és kézkoordinációt. A különféle állatos játékok, zenélő plüssök, guruló fajátékok, kisautók lehetnek az első fiús játékai.
 4 hónapos kor után a baba egyre aktívabb, kezeit ujjait ügyesen használja, a kezébe került tárgyakat végigtapogatja, megkóstolja. A fürdés idejét izgalmassá lehet tenni színes, puha fürdőjátékokkal. A kalózok, kishajók, tengeri állatkák az esti pancsolás vidám kellékeivé válnak. A fogzás is ezidő tájt kezdődik, ilyenkor szívesen rágogatnak hűsítő rágókát, melynek segítségével csökken a fogíny fájdalma. A puha textilkönyvek hason fekve lekötik a figyelmét és fejlesztik kézkoordinációs mozgását.
6 hónapos kor után a kúszás, mászás mozdulatait gyakorolja, a megfogott tárgyakat ütögeti, dobálja, rágcsálja. Szereti a zenélő, hangokat adó tárgyakat. Élvezi a ritmikus mondókákat.
A toronyépítés, a színes labdák gurítása, az együtt lapozott keménylapos mesekönyv és a babahinta hatalmas öröm a számukra. Szeretnek a picik ebben a korban pakolászni, tárgyakat egymás tetejére rakni, nyitni - csukni, húzni - tolni, izgalmasak a számukra a formabedobós játékok, mellyekkel a fejlődik a kézügyességük.
11-12 hónapos kor körül általában elkezdenek kapaszkodva járni. Ekkor nagy segítség lehet a számukra egy stabil, járássegítő tologatós játék, mint első gyermekjármű.
A legkiválóbb bébijáték gyártók képviseltetik magukat Játékliget játék webáruházunkban. Többek között a Ficher Price, a Djeco és a Clementoni.
Merülj el játékkategóriáink széleskörű kínálatában és fedezd fel újdonságainkat!

Webáruházunk termékei között sok mindent találunk, legyen szó akár ajándék 1 éves fiúnak vagy ajándékötletek 1 éves fiúnak a keresés tárgya.

Ajándékötletek
Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni. 
    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.


Tovább