Termék státusza
Ár
1 599 Ft - 8 200 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Fejlesztési terület

Ujjbábok

Mi kell a bábozáshoz? Kesztyűbábok, ujjbábok, bábparavánok, kellékek. A többi már a fantáziánkra van bízva, és a szerepjáték segítségével a mesék, dalok, mondókák életre kelnek a bábozáson keresztül.
A webshopban kínált ujjbábok között érdemes körülnézni, hiszen vidám, kedves, jó minőségű bábokról van szó. Keress akár manó, bohóc, róka vagy nyuszi, esetleg kisfiú, öregapó vagy öreganyó ujjbábot, itt megtalálod.

Válogass kedvedre ujjbábjaink között! Kedves, igényes kivitelű állat- és emberbábok maximálisan támogatják a kreativitást és remek családi szórakozás kerekedhet ki belőlük. 

Tovább
A bábjáték csodás élmény. A kommunikációt fejlesztő hatása mellett rendkívül jó hatással van a finommotorikára, a szemek és a kezek összehangolt koordinációjára és összességében komplex jelentőséggel bír a gyermeki személyiség fejlődésében. A bábjáték a művészet ősi ága, mely nem kizárólagosan gyermekműfaj. Jelen van minden korban, minden nép kultúrájában. Hatással van arra is aki nézi, és arra is aki játsza. Nagy jelentőséggel bír az oktatásban, nevelésben, főként nagy segítség a gyermekek pszichés problémáinak megoldásában. 
Az ujjbábok kiváló minőségű, puha anyagból készülnek kedves arccal és az egészen pici gyermekek vagy a felnőttek ujjára is felhúzhatók. Dalocskákat, mondókákat játszhatunk el velük, örömteli, meghitt pillanatokat élhetünk át gyermekünkkel általuk. Érzelmileg meleg, beszédes környezetben szinte észrevétlenül tanulnak meg beszélni a kicsinyek. A bábjáték színes világa elvarázsolja őket. Vidámságot, örömérzetet kelt bennük. Ujjbáb készleteinkkel megelevenednek a klasszikus mesék - Piroska és a farkas, Iciri piciri ökröcske, Répamese. Bábkészletek és csomagajánlatok kategóriánkban ujjbáb állványt és bábparavánokat is találsz, melyeket intézményi felhasználásra is ajánlunk.
Az ujjbábok és a kesztyűbábok egyaránt alkalmasak a vizuális nevelésre. Egyrészt a látványuk, formáik, színeik miatt, másrészt a bennük rejlő mozgatási lehetőség cselekvésre készteti a gyermeket. Éneklés, mondókázás során az egyenletesen lüktető ritmus hatása azonnal magával ragadja, fejlesztve ezáltal a ritmusérzékét. A gyermekek számára a bábu eleven lény, mely fejleszti az érzelmi és fantáziavilágukat. Élményeket hordoz és közvetít. Ha egy visszahúzódó, csendes gyermek elbújhat egy báb mögé, könnyebben megnyilvánul, ki meri mutatni az érzelmeit, szívesebben hallatja a hangját. Sérelmek, konfliktusok, feszültség, negatív élmények feldolgozására, érzelmi intelligencia fejlesztés eszközeként gyakran használják pszichológusok is a bábjátékot.
Amikor a gyermek az ujjára vagy a kezére húzza a bábot, azonosul a szereppel, és azonnal beleéli magát a történetbe. A szerepjáték eszközök nélkülözhetetlenek a gyermekek komplex fejlődéséhez. Nemcsak a fantáziavilágot és a képzelőerőt szélesíti, de olyan fogalmakat is megtanít, mint a becsületesség, őszinteség, hamisság, stb. 
Az önfeledt, vidám játék lehetőségét kínálja gyermekeknek és felnőttek egyaránt Játékliget játék webshopunk minden játékkategóriája
Böngéssz minőségi kínálatunkban és találd meg a számotokra legérdekesebb játékokat!
Fedezd fel újdonságainkat is!
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább