Játék markoló-Fajáték

Nincs raktáron

Autórajongó gyerekeknek készült fajáték. Vidám sárga színben. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
3 600 Ft
Nincs raktáron
A termék után járó hűségpontok: 36 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Karácsony közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a 3 éves ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra hároméveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Játék markoló-Fajáték” elnevezéssel megtalálható babajáték oldalára általában a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyerek játékok, gyerekjátékok, fából készült játékok, képességfejlesztő játékok, fából készült játék, gyermekjáték, játékautó, gyermekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: fa játék,  játékok óvodásoknak, játékok, játék, gyerekjátékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Karácsonyi ajándékötletek > Karácsonyi ajándékok kicsiknek, bölcsődéseknek” , és „Márkák > Viga Toys”

a nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló babajáték tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.