A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hörcsögbanda - Kooperatív gyűjtögetős társasjáték

Ár:
5.820 Ft
Cikkszám: 12196
Gyártó: Haba
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 59
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.
​Beköszöntött az ősz Hörcsögfalvára. Induljon hát a gyűjtögetés, töltsétek fel a kamrákat! 
Ha minden sárgarépát, lóherét és gabonát sikerül begyűjtenek a megfelelő tárolókamrákba még a levelek lehullása és a sündisznó levélkupacának elkészülte előtt, úgy ti vagytok a legjobb hörcsögbanda közel és távol! A játék véget ér, amikor az utolsó étel is a megfelelő tárolókamrába kerül vagy amikor a kezdő játékos levette az utolsó levelet is a fáról és a sünre terítette.
Ide kattintva letölthető a játékszabály.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Kooperatív gyűjtögető játék 1-4 pimasz hörcsög részére 4 éves kortól.
Beköszöntött az ősz Hörcsögfalvára. A nap még mindig melegen süt az erdőkre és a mezőkre, és a kis hörcsögök boldogan rohangálnak óriási járataikban. A hörcsögkeréken futva tekerik felfelé és lefelé a felvonót, futkosnak a gondola és a vagon között, míg a ropogós sárgarépa, az arany gabona és a lédús lóhere kint nő. De hamarosan lehullanak az első levelek, majd eljön a tél. Tehát: siessetek kis hörcsögök, és töltsétek fel a kamrákat! Ha minden sárgarépát, lóherét és gabonát sikerül begyűjtenek a megfelelő tárolókamrákba még a levelek lehullása és a sündisznó levélkupacának elkészülte előtt, úgy ti vagytok a legjobb hörcsögbanda közel és távol! A játék véget ér, amikor az utolsó étel is a megfelelő tárolókamrába kerül vagy amikor a kezdő játékos levette az utolsó levelet is a fáról és a sünre terítette.

Fejleszti Szociális készséget, önismeretet, együttműködés képességét
Gyártó Haba
Jelleg Kooperációs játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Hörcsögbanda - Kooperatív gyűjtögetős társasjáték ” terméknévvel listázott társasjáték oldalára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok, ovis társasok, gyerekjátékok, társas játékok, óvodás társasjáték, készségfejlesztő játék, ovis társas, társas játék. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: képességfejlesztő játék, ovis társasjátékok, társasjátékok, képességfejlesztő játékok, lépegetős társasjátékok, lépegetős játék, társasjáték gyerekeknek, társas óvodásoknak, társasok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték > Fejlesztő társasjátékok” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló társasjáték adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva például körülbelül 4842 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.