Hamupipőke - Két mesés játék készlet Dtoys társasjáték

Nincs raktáron

A gyermekek körében kedvelt, Disney mese a Hamupipőke, már ismerős lehet.  Ezúttal társasjáték formájában találkozhattok, amivel kettő játékot is tudtok majd játszani..
A két játék segítségével a kisebb gyermekek is könnyen átélhetik a közös játék örömeit.  A szabályok egyszerűek, miközben a résztvevők kötetlenül fejleszthetik képességeiket.
A lényeg a pontos megfigyelés, a siker és kudarc tűrése, valamint a kreativitás és a kézügyesség.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
1 800 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 180 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a középsős óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 4 éves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Hamupipőke - Két mesés játék készlet Dtoys társasjáték” elnevezéssel listázott készségfejlesztő játék oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, társasok óvodásoknak, gyermekjátékok, társas játék, gyerek társasjáték, gyerekjátékok, társas óvodásoknak, társasok. Hasonló témájú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: társas, ovis társas, társas játékok, fejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, gyermekjáték, képességfejlesztő játékok, társasjáték gyerekeknek. A fenti készségfejlesztő játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kislányoknak” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló készségfejlesztő játék termékadatlapja között lehet böngészni. A társasjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 920 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.