Geistesblitz 2.0

Nincs raktáron

Geistesblitz a villámgyors reakciók társasjátéka iskoláskortól. Keresd meg azt a tárgyat, amely megtalálható a képen, pont ugyanabban a színben. Ha ilyet nem találsz, akkor azt, ami nem. Részleteket lásd lenn... Ajánlott: 8 éves kortól


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
4 590 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 459 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a felnőttek és tinédzserek legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra tinédzsereknek és felnőtteknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Geistesblitz 2.0” terméknévvel listázott társasjáték oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: társas játék, képességfejlesztő játékok, társas, gyorsasági játékok, megfigyelő játékok, társasjáték iskolásoknak, játék, játékok, gyerekjátékok, iskolás társas. Hasonló típusú szavak, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyors játékok, társasjátékok iskolásoknak, készségfejlesztő játék, megfigyelő játék, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, iskolás társasjátékok, versenyzős játék, iskolás társasok, gyermekjátékok, megfigyelést fejlesztő játékok. A fenti társasjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva pl. körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

Vásárlóink a Geistesblitz 2.0 termékkel egyszerre leggyakrabban a következő termékeket vásárolták még: Cre Art önfestékező nyomda, négyzet alakú, járműves, vegyes mintával; Bébi pötyi tárolódobozzal – Baglyos –  Quercetti Pixel Junior 4210; Magassági vasútpálya – Bigjigs favonat kiegészítő; Nyitható híd (sárga) – Kiegészítő fa vonatos készlethez; Bigjigs elemes gőzmozdony – Favonat kiegészítő játék; Bigjigs vasúti felüljáró és állomás autópályához; Mesterlogika – kódfejtő játék- Bigjigs; 3D Puzzle Empire State Building – Háromdimenziós puzzle; Last Letter (Utolsó betű) – Thinkfun kártyajáték; Logopédia – Képes vagy rá! Motivációs matricák.