Egyensúlyozó Unikornis fa játék - Globo

Raktáron

Dobj a dobókockával, és amilyen színt dobtál, olyan színű rudat kell az egyensúlyozó játékra tenned.
Az egyensúlyozó két oldalára úgy kell elhelyezned a fából készült, különböző méretű színes rudakat, hogy egyensúlyban legyenek. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2022.05.31
4 510 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 451 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a középsős óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a ügyességi játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Egyensúlyozó Unikornis fa játék - Globo” névvel megtalálható ügyességi játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő játék, gyerekjátékok, ügyességi játékok, egyensúlyozós játékok, játék, finommotoros játék, egyensúlyozós játék. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: egyensúlyozó eszközök, egyensúlyozó játékok, finommotoros játékok, gyermekjáték, játékok, egyensúlyozó eszköz. A fenti ügyességi játék többek között a „Márkák > Globo” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Kedvelt ajándékötletek” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló ügyességi játék adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

egyensulyozo-unikornis-fa-jatek-globo
Egyensúlyozó Unikornis fa játék - Globo
4 510 Ft