A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Doda jóga Szülő és gyermek jóga - Foglalkoztató kártyák

Ár:
2.990 Ft
Cikkszám: 11948
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 30
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. augusztus 14.

Ennek a játéknak köszönhetően együtt élvezhetitek szülő- és gyermek, a jóga csodás hatásait a testetekben, miközben jól szórakoztok. 
Ezek a jóga kártyák a professzionális jógát humorral ötvözik, így felnőttek és gyerekek egyaránt élvezhetik már 6 éves kortól. A kártyákon illusztrált jóga pozíciókat és a megvalósításhoz szükséges pontos leírásokat találjuk. 
Igazi családi szórakozás testmozgással!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Dana Asher hivatásos Iyengar jóga oktató munkájának gyümölcse, mely a professzionális jógát egyszerűséggel és humorral ötvözi.
Az eredmény pedig olyan környezetet teremt, amiben a jóga megtanulása és gyakorlása gyermekek és felnőttek számára egyaránt élvezetes.
A készlet fejlesztése során külön hangsúlyt fektettek az érthetőségre, ezért nem csak a pózok, hanem a végrehajtás egyes lépései is illusztráltak. Közös mozgás az egész családnak! A jóga kártyák segítségével gyerekek és felnőttek közösen ismerkedhetnek meg ezzel a különleges mozgásformával. Az egymást követő kártyák utasításait követve egy teljes gyakorlatsor végezhető el, a pózok helyes végrehajtásában a leírás mellett a kedves illusztrációk is segítenek.

Miért érdemes fiatal korban elkezdeni a jóga gyakorlását? 

A gyermekek természetes módon kapcsolódnak a jógához, hiszen olyan ösvényt mutat nekik,melynek segítségével egy szeretetteljes, nem-versengő környezetben ismerhetik meg testüket. 
A jógával felfedezhetik fizikai és mentális képességeiket egyaránt. 

A jóga gyakorlása:

- erősíti az izmokat, javítja a testtartást és fejleszti az akaraterőt. 
- fejleszti a fókuszáló és koncentrációs készségeket - mind befelé, mind a környezet felé. 
- növeli a test és az elme rugalmasságát, kipihentségét 
- nyugalmat és higgadtságot teremt a rohanó világban 

Gyártó Egyéb
Játékosok száma 2-4 fő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Doda jóga Szülő és gyermek jóga - Foglalkoztató kártyák” névvel megtalálható családi játék termék adatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: társasjátékok, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, társasjátékok családoknak, gyermekjátékok, játék, családi játékok, társas játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: társasok, készségfejlesztő játék, családi társasjátékok, családi játékok, gyermekjáték, társasjáték családoknak. A fenti családi játék egyebek mellett az „Intézményeknek > Társasjáték” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló családi játék között lehet válogatni. A társasjáték címkére kattintva példának okáért több mint 701 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.