A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csalafinta bandita - Családi társasjáték

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: 13731
Gyártó: Gamewright
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 40
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. december 02.
Milyen a mosómacik kutakodó élete? Ugye te is kíváncsi vagy rá? Ebben a játékban most mindenre fény derül! Te és ellenfeleid harsány mosómedvék vagytok; rengeteg finomságot és fényes tárgyat kerestek, legkedveltebb lelőhelyetek a kukák környéke.
Játssz a szerencsével, hogy több kártyát szerezz!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Most megtudhatod milyen a kis kukabúvár mosómacik élete!
Te és ellenfeleid harsány mosómedvék vagytok; rengeteg finomságot és fényes tárgyat kerestek, legkedveltebb lelőhelyetek a kukák környéke. Játssz a szerencsével, hogy több kártyát szerezz, de figyelj arra, hogy sorrendben rejtsd el őket, különben nem fognak pontot érni a játék végén.
Amikor a pakli elfogy, mindenkinek fel kell fednie elrejtett kártyáit. A pontszámítás azon alapszik, hogy kinek melyik típusú kártyából mennyit sikerült összegyűjtenie. Akinek a legtöbb pontja lesz, az nyeri a játékot és joggal mondhatja magát Királynak!
A kártyák
A legtöbb kártya a játék végén ér pontot. A bal felső sarokban lévő kis ikonok azt mutatják, hogy hány pont szükséges az első, a második és a harmadik helyhez a kártyatípus alapján. Mindegyik kártya alján található egy akció, amit végrehajthatsz a kártya elrejtése helyett. Ahhoz, hogy aktiválni tudd egy kártya akcióját, el kell dobnod a kártyát, képpel felfelé (a dobópaklit mindenki láthatja), ez után hajthatod végre az akciót. A te körödben annyi akciót hajtasz végre, ahányat csak szeretnél! Vedd figyelembe, hogy a Kutya és Macska kártyákon lévő ""védés"" és a ""lopás"" akciók egy másik játékos köre közben használatosak, de csakis akkor, ha te vagy a Lopás célpontja. Nincs megszabva, hogy hány darab kártya lehet nálad.
Előkészületek
1. Vedd ki a pakliból a "Jelölő akciók" kártyát és helyezd belátható távolságra, elvégre sosem lehet tudni ki cseni el. ;)
2. Az a játékos fog kezdeni, aki utoljára vitte ki a szemetet. Keverd meg a kártyákat, majd ossz, képpel lefelé, a sorrend alapján: 1. játékos = 3 kártya, 2. játékos = 4 kártya,
3. játékos = 5 kártya, és 4. játékos = 6 kártya. (Nézd meg a kártyáidat, de vigyázz, nehogy mások is meglássák!) A maradék kártyából (képpel lefelé) formázz egy húzópaklit, ez lesz a ""kuka""! :) 3. A 6 jelölőt tedd ki egy sorba a játéktér közepére.
4. Helyezd a kockát a jelölők közelébe.

A játék menete Az a játékos kezd, akinek a legkevesebb kártya van a kezében, ezután pedig balra haladunk. Amikor a te köröd jön, akkor kövesd ezeket a lépéseket: A. Dobj a kockával Dobj a kockával és vedd el azt a jelölőt, amelyiknek a képe a kockán szerepel. Most eldöntheted, hogy MEGÁLLSZ vagy FOLYTATOD a dobást. Ha úgy döntesz, hogy megállsz, akkor ugorj a visszaváltás részre.
Ha folytatod, akkor pedig dobj még egyet a kockával, majd vedd el azt a jelölőt a sorból, amelynek a képe a dobással megegyezik. Ha a dobott értéked egy olyan jelölővel egyezik, amelyet már elvettél, akkor LAPULJ és ne válts vissza egy jelölőt sem.
A begyűjtött jelölők közül helyezz valamennyit középre, majd haladjon tovább a kör.

MEGJEGYZÉS: A lapulás és az esetleges lebukástól megvédheted magad a megfelelő kártya eldobásával! Vigaszdíj: Ha lapulás közben lebuksz, akkor a "kukából" a kezedbe vehetsz egy kártyát. BÓNUSZ: Ha mind a 6 db jelölőt összegyűjtöd, akkor egyből menj a visszaváltáshoz, utána pedig "tégy egy bónuszkört". Ezzel a bónuszkörrel azonban legfeljebb három jelölőt zsebelhetsz be. Ha nincs már kártya, akkor is tudsz dobni az betárazás és lopás funkciók valamelyikének végrehajtása érdekében. B. A visszaváltás Ha azt az opciót választod, hogy megállsz, akkor váltsd vissza az összegyűjtött jelölőidet, bármilyen sorrendben. Visszaváltás közben helyezz vissza mindent középre. Ha befejezted a visszaváltást, a köröd véget ér, a következő játékoson van a sor. Tárazz be te a legtöbb 'élelemmel' és válj te a kukák királyává! Mi található a dobozban? 54 kártya 6 db jelölő 1 egyedi kocka
Gyártó Gamewright
Játékidő ~20-25 perc
Játékosok száma 2-4 fő
Jelleg családi, partyjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!