Csalafinta bandita - Családi társasjáték

Nincs raktáron

Milyen a mosómacik kutakodó élete? Ugye te is kíváncsi vagy rá? Ebben a játékban most mindenre fény derül! Te és ellenfeleid harsány mosómedvék vagytok; rengeteg finomságot és fényes tárgyat kerestek, legkedveltebb lelőhelyetek a kukák környéke.
Játssz a szerencsével, hogy több kártyát szerezz!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
3 990 Ft
Nincs raktáron
A termék után járó hűségpontok: 40 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Csalafinta bandita - Családi társasjáték” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webshopunkban „Csalafinta bandita - Családi társasjáték” elnevezéssel listázott kártyajáték adatlapjára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: játékkártyák, készségfejlesztő játék, kártya játék, gyerekjátékok, kártya játékok társasjáték, party játék, családi játék, családi társasjáték. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: gyermekjáték, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok, játék, családi társasjáték. A fenti játék többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek, felnőtteknek >Családi társasjátékok” termékkategóriában és az „Életkor szerint > 8-10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában  és a ,,Márkák > Gamewright" található meg.