A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Címke - Asmodee party társasjáték

Ár:
10.990 Ft
Cikkszám: 10133
Gyártó: Asmodee
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 110
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 25.

Mondj egy szót a jelölt témában, a megfelelő kezdőbetűvel.. Meg tudsz nevezni egy munkát az F betűvel kezdve? Egy szuperhőst G betűvel? Vagy a B betűvel kezdődő zenész? 
És mindezt 15 másodperc leforgása alatt.. 208 téma és 32 betű, számtalan kombináció.
Vajon hány szót sikerült összeszedned a homokóra leforgása alatt?  Igyekezz, a homokóra gyorsan lepereg! 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Csak 15 másodperc, és lejár az időd! 
Mondj egy szót a jelölt témában, a megfelelő kezdőbetűvel…
…vedd el a pontozó golyóbist…
…és már agyalhatsz is a következő válaszodon! Siess, a homokóra gyorsan lepereg.

Vajon hány szót lehet összeharácsolni negyed percen belül? A Cimké-ben a játékosoknak egymás után kell öt téma és négy nyelvtani megkötés között szabadon ugrálniuk, a homokóra pedig egyre csak pereg! És az a játékos, aki egy témából az összes szót ki tudja hozni, magához ragadhatja a téma pont-tengert érő Címkéjét! 

Fejleszti beszédet, kommunkiációt, szókincset, szövegértést
Gyártó Asmodee
Játékidő ~20-25 perc
Játékosok száma 2-4 fő
Jelleg Logikai játék
Játékosok száma 2-4 játékos
Korosztály 10 éves kortól
Jelleg beszédkészséget fejlesztő parti játék
Fejleszti beszédkészséget, szókincset, szövegalkotást, koncentrációt, figyelmet,verbális kommunikációt, összefüggések felismerését, kreativitást, empátiát, absztrakt gondolkodást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a tinédzserek és felnőttek legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek felnőtteknek és kamaszoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Címke - Asmodee party társasjáték” elnevezéssel megtalálható társasjáték oldalára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: játékok, társasok, társasjátékok, társas játék, társasjátékok családoknak, játék, beszédfejlesztő játékok, családi játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: társas, beszédkészséget fejlesztő játék, készségfejlesztő játék, családi játék, képességfejlesztő játékok, családi játékok, készségfejlesztő játékok, gyermekjáték, képességfejlesztő játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Társasjáték > Családi társasjátékok” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték tekinthető meg. A beszédfejlesztő játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 27 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.