A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Big Bazar - Blue Orange reflex-társasjáték

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: 7005
Gyártó: Blue Orange
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 50
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 25.

Big Bazar társasjátékban a reflexeidre lesz szükség! Legyél te az első, aki megtalálja az azonos színű kártyát, ezután válaszolj helyesen, így a kártyát is megszerezheted! Hány lába van? Mondd ki a kezdőbetűjét! Mire rímel a neve? De figyelned kell, mert a játék-párbajban csak az a két lap vesz részt, amelyiknek a színe megegyezik. A kérdéseket a szivárványkártya közepén lévő korong határozza meg, ha pedig a BOMBA kerül a képbe, borul az egész.... 
A Big Bazar egy vidám Blue Orange gyorsasági játék, ahol a két válaszlehetőség legalább annyi segíthet, mint amennyire megzavarhat!
A játék  6 éves kortól javasolt.
Játékosok száma: 3-6 fő.
Játékidő: 15 perc.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játék előkészületei:
- Helyezzétek az asztal közepére a szivárványkártyákat, véletlenszerűen húzzatok egy korongot, és tegyétek a szivárvány közepére (a korong kétoldalú, bármelyik oldala lehet felül).
Keverjétek meg és osszátok el egymás között a képkártyákat. (Persze úgy, hogy mindenki ugyanannyit kapjon. Csak semmi ,, testvéries elosztás,,!) Mindenki tegye a kapott kártyákat maga elé, a Big Bazar felirattal felfelé - ezt fogjátok húzópakliként használni.
Hogyan kezdjétek el a játékot?
- A legfiatalabb játékos fordítson fel egy kártyát a húzópaklijából és tegye a paklija elé. A tőle balra ülő is tegyen így, majd sorban, körbe a többi játékos is. Ha egy olyan játékos kerül sorra, akinek már van felfordított lapja, a következő felcsapott kártyát helyezze az előző tetejére, hogy csak egy képkártyája látszódjon. Minden képkártya sarkán van egy gyümölcs, ez segít a színek egyértelmű azonosításában. Eddig jó, de hogyan lehet elnyerni egy kártyát?

A szivárványkártya közepére tett korong határozza meg, mi a megválaszolandó kérdés, ha két egyező színű kártya van felfordítva. Ha azt látjátok, hogy az éppen felfordított kártya színe megegyezik az egyik már felfordított lappal, a két lap tulajdonosának párbajoznia kell....

Egy igazán izgalmas és rendkívül jó reakciófejlesztő és figyelemfejlesztő játék, hiszen a feladat folyton változik. 

A játékszabály a dobozban.

Gyártó Blue Orange
Játékidő ~20-25 perc
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 3-6 játékos
Korosztály 6 éves kortól ajánljuk
Jelleg logikai fejlesztő társasjáték
Fejleszti logikai, felismerő készséget,rendszerező képességet, reflex, koncentrációt,megfigyelést,vizuális differenciálást,önellenőrzést,

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 5 éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Big Bazar - Blue Orange reflex-társasjáték” elnevezéssel megtalálható társasjáték adatlapjára leginkább ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: játék, képességfejlesztő játékok, gyerekjátékok, társas, gyermekjáték, társasok, társas játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: társas játék, társasjátékok, gyorsasági játékok, képességfejlesztő játék, gyors játék, versenyzős játék. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték” kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Logikát fejlesztő játékok” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A társasjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 701 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.