Szafari Pickup építhető versenyautó - Mega Bloks

Nincs raktáron

A legkisebb gyerekeknek készült narancssárga és zöld színben pompázó szafari pickup autó. Az autó néhány elemből áll, így a kicsik is könnyen össze tudják rakni és szét tudják szedni. Mivel az építőelemek nagy darabokból állnak, így nem tudják lenyelni. Méretüknek köszönhetően a kicsi kezek könnyen meg tudják fogni és összeilleszteni az elemeket. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
2 290 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 229 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a középső csoportos ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves ovisoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Szafari Pickup építhető versenyautó - Mega Bloks” terméknévvel listázott építőjáték oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: műanyag építős játék, építős játék, játék munkagépek, munkagépes játékok, gyerekjátékok, építőjátékok, játék munkagépek, konstruáló játék, műanyag építőjátékok, munkagépes játék, műanyag építős játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: játék, képességfejlesztő játékok, építős játékok, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok, építőjáték műanyagból, konstrukciós játékok, konstrukciós játék, építő játék, játék munkagép. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint” termékkategóriában és a „Márkák > Mega Bloks” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló építőjáték között lehet válogatni. A műanyag építőjáték címkére kattintva például több mint 360 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.