Termék státusza
Ár
1 989 Ft - 24 991 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Fejlesztési terület

Qman építőjáték

A Qman márka 1994-ben született meg. Zhan Kehua úr egy külföldi nyaralásából hozott egy készletet, amely nagy örömet okozott gyermekeinek. Ez inspirálta őt a saját cége létrehozására. 1994-ben megszületett a Qman márka. 2003-ban a Qman Kelet-Európa második legnagyobb márkája lett.  A dán gyártó által ismert és népszerű minifigurák Európában a LEGO® 3D védjegyeként vannak bejegyezve és csak ez a gyártó gyárthatja és forgalmazhatja.

Tovább

Évente sok milliárd kockát gyárt a legmodernebb precíz gyártógépekkel, amikkel az ismert dán gyártó termékei is készülnek. A Qman® alkatrészei 100% -ban kompatibilisek a jól ismert dán gyártó alkatrészeivel.

A legkedveltebb kategóriák: járművek, hercegnők, rendőrség, versenyautók, űrhajos, házak. Vannak olyan termékek, amelyek külön is remek játékok, de megtalálhatók a kínálatban 6in1, 8in1 szettek is.

A Qman márka játékai különböző témavilágok szerint csoportosíthatók:

SWAT PoliceHa a normál rendőrség már nem elég a rosszfiúk ellen, hívd a SWAT csapatot! Nagy gazemberek és kemény hősök - ez szórakoztató és kalandos építményeket ígér!

Trans-Collector: Több önálló modellből készíthetsz egy nagy maga-konstrukciót! Rendszerint szét se kell szedned elemeikre az egyes modelleket, hanem át tudod őket transzformálni lenyűgöző játékokká.

Wildlife Police: Az orvvadászok szabadon garázdálkodnak a dzsungelben - gyerünk bevetésre ellenük! Nehéz felszereléssel megyünk, mentsük meg az állatokat!

Unlimited Ideas: 3 az 1-ben szett a háromszoros szórakozásért és egyéb kreatív ötletek! Mindegyik készlet lehetővé teszi a három okos ötlet egyikének felépítését, de meghív saját alkotásaid elkészítésére is.

Thunder Mission: Válságművelet az ENSZ számára. Kísérd el a csapatokat békefenntartó missziójukra! Zord terep és ravasz gonosztevők nehéz feladat elé állítják a kéksisakosokat és felszerelésüket. 

Mine City Racing Cars: Gyorsaság, tiszta adrenalin és kemény párharcok a győzelemért - ez az új versenyautó-sorozat! Legyen szó rally vagy túraautóról, van itt valami minden építeni vágyó motorsport rajongónak és autószeretőnek.

Mine City Police: A MineCity rendőrség mindig ott van, amikor szükséged van rájuk. Bűnöző banda teszi a MineCity-t kevéssé biztonságossá és tartja rettegésben polgárait, de a törvény szeme éber!

Mine City Spacefight: Az űr végtelen kiterjedése csak felfedezésre és felkutatásra vár. Rakétával és űrsiklóval indulunk a kozmoszba. Tedd meg az első lépést az új, ismeretlen világok felé vezető úton.

Princess Leah: Egyszer volt, hol nem volt... csatlakozz Leah királykisasszonyhoz mesebeli világába! Paloták magas tornyokkal, lovaskocsikkal és romantikus helyekkel. A hercegnő világa tele van varázslattal és csodákkal.

Combat Zones Fire: Kéksisakosok bevetése a válsághelyzetben – átgondolt taktikával a rosszfiúk ellen! Számos vízi-, szárazföldi és légijármű kínál óriási építési és játék szórakozást.

EnJoy: EnJoy - kis építőknek, akik igazán nagyokká akarnak válni! Játsszon gyermeke kreatívan és gyakorolja a finom motorikus készségeket, valamint a kognitív képességeket!

Brick Boxes: Építve tanulni – Korlátlan építési lehetőség sok kreativitással gyermekeknek 3 éves kortól. A sok színnek és formának köszönhetően az építőkocka dobozok hatalmas szabadságot hagynak gyermeke fantáziájának. Nem mellesleg: az építőkockák tárolására is szolgálnak.

Cherry: Doris, Cherry, Abby és Emily négy csini lány, akik szívesen töltenek időt együtt! A Cherry sorozat szettjei hatására a lányok szíve gyorsabban ver, a játékok tele vannak kreativitással és jó hangulattal.

City Corner: Színes miniatűr házak hihetetlen részletgazdagsággal. Kombinálható épületek, amelyek kívül és belül egyaránt kreatív építési elemekkel vannak teli.

Colorful City: Üdvözölünk a Színes Városban, egy városban, amelyet csak szeretni lehet! A gyönyörű épületek és járművek ötletes játékra és építkezésre hívnak. 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább