5 (1 vélemény)

Koncentrációs játékok Logico Primo fejlesztő játék - 978-963-294-559-0

Raktáron

A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték - az óvodások napirendjébe beépíthetően - a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése.
A Koncentrációs játékok az alábbi témákat dolgozza fel: térbeli tájékozódás, formák és minták, hiányzó képek kiegészítése.

Ajánljuk:4 éves kortól


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.13
2 690 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 269 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek gyermekek és szülők legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 4 éveseknek ” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a mesekönyvek és gyerekkönyvek találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webáruházunkban „Koncentrációs játékok Logico Primo fejlesztő játék - 978-963-294-559-0” elnevezéssel megtalálható foglalkoztató füzet adatlapjára általában a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: foglalkoztató, foglalkoztató füzet, koncentráció, fejlesztő. Hasonló témájú szavak, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekkönyvek kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyakorlófüzet, fejlesztő, készségfejlesztő. A fenti foglalkoztaó füzetek többek között a „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” termékkategóriában illetve a „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játékok 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló mesekönyv tekinthető meg. A fejlesztő játékok kattintva például több száz különféle fejlesztő és gyerekjátékból között választhatnak az unokájuk vagy gyermekük számára minőségi könyveket kereső szülők vagy nagyszülők illetve készségfejlesztő játék ajándékozását tervező látogatók.

Koncentracios_jatekok_Logico_Primo_fejleszto_jatek_978_963_294_559_1
Koncentrációs játékok Logico Primo fejlesztő játék - 978-963-294-559-0
2 690 Ft