5 (2 vélemény)

Logico Piccolo Az idő - 978-963-294-346-6

Nincs raktáron

A Logico Piccolo - Az idő. Évszakok, hónapok, napok összegüggése; dátumok és időpontok eltérő írásmódjai; analóg - elektronikus órák. Délelőtt/ délután.

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.21
1 690 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 169 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a kisiskolás gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek hét éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a foglalkoztató füzetek és fejlesztőjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Logico Piccolo Az idő - 978-963-294-346-6” terméknévvel megtalálható feladatlap oldalára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: foglalkoztató, készségfejlesztő, játék, gyermek könyvek, könyvek. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekkönyvek megtalálásában, pl. a következők lehetnek: idő, képességfejlesztő, foglalkoztató, óra. A fenti foglalkoztató többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” kategóriában és a„Márkák > Logico” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló babakönyv adatlapja tekinthető meg. A fejlesztőjáték címkére kattintva példának okáért több száz különböző készségfejlesztő játék között böngészhetnek az unokájuk vagy gyermekük számára minőségi foglalkoztatót kereső nagyszülők és szülők és gyerekkönyv ajándékozását tervező érdeklődők.