A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Irány az ovi! – Logico Primo feladatlapok - 978-963-294-651-1

Ár:
1.890 Ft
1.750 Ft
Kedvezmény: 7%
Cikkszám: 13657
Gyártó: Logico
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 18
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.

Az Irány az ovi! feladatkártyacsomag az alábbi témákat dolgozza fel: Azonos mennyiségek felismerése, halmazok, árnyékok és képek társítása, összeillő részek párosítása.

Ez a füzet csomagban is kapható. 
Ajánljuk:3 éves kortól

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.

A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez.


 
 


 

Gyártó Logico
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg tolókorongos tanulójáték kicsiknek és nagyoknak
Fejleszti memóriát, megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, észlelést, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Játék webshopunkban „Irány az ovi! – Logico Primo feladatlapok - 978-963-294-651-1” névvel listázott készségfejlesztő feladatok termékadatlapjára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: tanulójátékok, képességfejlesztő füzetek, foglalkoztató feladatlap, képességfejlesztő feladatlap, oktatójáték. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzetek kiválasztásában, például a következőek lehetnek: foglalkoztató füzetek, oktatójátékok, foglalkoztató feladatlapok, készségfejlesztő füzetek, képességfejlesztő füzet, fejlesztő feladatlapok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Logico fejlesztőjátékok > Logico Primo” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Könyvek > Logico > Logico Primo” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló készségfejlesztő feladatok tekinthető meg. A készségfejlesztő feladatok kulcsszóra kattintva pl. több mint 153 különféle foglalkoztató füzet között böngészhetnek az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők, nagyszülők.