Fisher Price - Pörgő - Forgó Repcsi - Mattel

Nincs raktáron

Szuper repcsis játék. A játék erős tapadókoronggal könnyen rögzíthető az etetőszékhez,így nem kell kézben tartaniuk a kicsiknek. Szuper szórakozást nyújt a babáknak, amíg az ételre várnak vagy akár evés közben is. A zörgő napocska stimulálja a figyelmet, kis repülőben ülő elefánt forgó rotorokkal és a pörgő szárnyakkal leköti őket. A különböző textúrák a tapintás érzékelést serkentik. A szájba vehető részek akár rágókaként is működnek, amely elősegíti a kis fogak kibújását és csökkenti a fogzás okozta fájdalmat. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
5 920 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 592 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a babák kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 1 éves babáknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webáruházunkban „Fisher Price - Pörgő - Forgó Repcsi - Mattel” elnevezéssel megtalálható babajáték termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: gyermekjáték, baba játékok, bébijáték, bébi játékok, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: játékok, bébijátékok, baba játék, gyerekjátékok, játék. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Fisher Price” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Babajátékok 0-1 éveseknek > Babajáték 0-1 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló babajáték tekinthető meg. A rágóka címkére kattintva például körülbelül 22 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.