Tanuló kocsikulcs - Fisher Price

Raktáron

Autózni csudajó - és nem lehet elég korán elkezdeni. A Fisher-PriceŽ Tanuló kocsikulcs a babák szintjére viszi ezt az élményt. A játék két kulcsot, egy puha kutyusos kulcstartót, és egy valósághű autónyitót tartalmaz, amelynek gombjaival zenét, autóhangokat és fényt indíthatunk el. A kulcsokkal való játék az apró sofőrök finommotorikáját fejleszti, míg a dalok bevezetik őket a betűk és számok birodalmába. Merre indultok? Csak a kutyus tudja biztosan.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.26
5 991 Ft
A termék után járó hűségpontok: 60 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek az egyéves babák kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 1 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a babajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Tanuló kocsikulcs - Fisher Price” elnevezéssel listázott babajáték termékadatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: képességfejlesztő játékok, bébijáték, készségfejlesztő játék, bébi játékok. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: készségfejlesztő játékok, bébijátékok, bébi játék, gyermekjátékok, baba játék, képességfejlesztő játék. A fenti termék többek között a „Márkák > Fisher Price” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 0-1 éveseknek” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló babajáték adatlapja között lehet válogatni. A fajáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 537 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.