Szörnyecskés memória játék -Fisher Price

Raktáron

A játék különféle színmintákat és képeket tartalmaz, valamint egy szörny fejét, amely kockákat dob. A játékosok a szörny témájú kártyákat képpel lefelé teszik, a szörny fejgörgőjének farkát meghúzva köpi ki a kockákat. Ezután megmutatja a szörny testének a részét, és a játékosok feladata az lesz, hogy találjanak egy kártyát a test megfelelő részével. Amikor a játékos jól kitalálja, megkapja a puzzle egy darabját, és tovább játszik, hogy megszerezze az összes darabot, hogy össze tudja állítani a szörny teljes puzzle-ját.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.31
5 830 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 583 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a középsős óvodások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Szörnyecskés memória játék -Fisher Price” elnevezéssel listázott társasjáték adatlapjára általában ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: társasjátékok, társasok, memóriajátékok, gyerekjátékok, memória játék, gyermekjátékok. Hasonló témájú szavak, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: memória játékok, társas játékok, társas játék, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, gyermekjáték. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Figyelem, memóriafejlesztés” kategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Beszéd, szókincs, verbális készségek fejlesztése” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló társasjáték között lehet válogatni. A memóriajáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 124 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Szornyecskes_memoria_jatek_Fisher_Price
Szörnyecskés memória játék -Fisher Price
5 830 Ft