Tony kutyusos társasjáték -Fisher Price

Raktáron

A Tic Tac Toe játék most Tony kutyussal!

Most nem papíron játszotok köröket és x-eket rajzolgatva egy 3x3-as táblány. Tony, a kutyus farkincája segítségével kell a helyére lőni a piros és kék korongokat vagy akár kézzel is helyére tehetitek. A cél, hogy vízszintes, függőleges vagy átlós irányban 3 egyforma színű korongot rakj ki megelőzve játékostársadat, hogy nyerj. 

 

 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.08
5 830 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 583 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a középső csoportos ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webshopunkban „Tony kutyusos társasjáték -Fisher Price” terméknévvel megtalálható készségfejlesztő játék adatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: társas óvodásoknak, készségfejlesztő játékok, óvodás társasjátékok, készségfejlesztő játék, ovis társasjátékok, képességfejlesztő játék, játék, gyermekjátékok, óvodás társasjáték. Hasonló típusú szavak, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: társasok, gyermekjáték, fejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, ovis társas, készségfejlesztő játékok, társas játékok, társas. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint” elnevezésű kategóriában illetve a „Karácsonyi ajándékötletek > Karácsonyi ajándék ötletek óvodásoknak” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló készségfejlesztő játék termékadatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Tony_kutyusos_tarsasjatek_Fisher_Price
Tony kutyusos társasjáték -Fisher Price
5 830 Ft