Fisher Price- Számoljunk 1-5 foglalkoztató könyv- Mattel

Raktáron

Puha foglalkoztató könyvecske, melynek minden oldalán új izgalmas dolog található. A könyv élénk színű képekkel, barátságos állatkákkal van illusztrálva. Különböző textúrákat tapinthatnak a kicsik. Tartalmaz egy rejtett sípolót, önfelfedező tükröt, majmos rágókát és egy kereplőt is. Segíti a piciket megismertetni a számokkal és a színekkel. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.31
4 720 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 472 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a babák, és a bölcsődések kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 1 éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Fisher Price- Számoljunk 1-5 foglalkoztató könyv- Mattel” terméknévvel listázott babajáték oldalára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: készségfejlesztő játékok, finommotorikát fejlesztő játék, játékok a formákkal, bébijátékok, gyermekjáték, játékok, bébi játékok, képességfejlesztő játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: finommotorika fejlesztése, baba játékok, gyermekjátékok, bébi játék, formafelismerő játék, baba játék, finommotorika fejlesztő játékok, finommotorikát fejlesztő játékok. A fenti babajáték egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Márkák > Fisher Price” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló babajáték tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

Fisher_Price_Szamoljunk_1-5_foglalkoztato_konyv_Mattel
Fisher Price- Számoljunk 1-5 foglalkoztató könyv- Mattel
4 720 Ft