A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az Én világtérképem - Interaktív térkép gyerekeknek

Ár:
11.990 Ft
Cikkszám: 10661
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 120
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. január 29.
Az Én világtérképem interaktív térkép segítségével a gyerekek játszva tanulhatják meg a földrajzi ismereteket! A térképet akaszd a falra, vagy terítsd le a földre. A gyerekek az utasításokat követve felfedezhetik az összes interaktív országot a térképen!
Az alap szintről haladva fokozatosan észrevétlenül fejleszti a gyerekeket. A MyMap Világtérképpel a gyerekek izgalmas érdekességeket tanulhatnak meg a földrajzból.
A játék két nyelvű: Magyar / Angol 

Kategóriák:
  • Főváros
  • Zászló
  • Beszélt nyelvek
  • Érdekességek
  • Elhelyezkedés

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Játék módok:

Felfedezés - Tanulj meg mindent, amit csak lehet, a világ 78 országáról. Bökj rá a piros csillagra az ország térképén, hogy megtudd a nevét. a csillag a fővárost is jelöli. Bökj rá a kategóriák gombra további részletes információkért az országról.

Egyszerű kvíz - Válogatott kérdések a fiatalabb korú játékosoknak. A feladat, hogy megtalálják az adott országot a világtérképen. A kérdés megválaszolásához bökj rá a kiválasztott terület piros csillagára. Amennyiben a válasz helytelen, a játékos kap még egy lehetőséget. Ha másodszorra sem sikerül, a játék folytatódik tovább.

Szuperkvíz- Válogatottan bonyolultabb és összetettebb kérdések a részletes információk és érdekességek alapján. A játék véletlenszerűen feltesz egy kérdést egy véletlenszerűen kiválasztott országról, bármilyen kategóriában.

A kérdések szűkíthetőek kategóriára a játék közben. 

Kihívás- Válaszd ki, ki lesz az A és B játékos, és kövesd a játék utasításait, válaszold meg a kérdéseket. Minden helyes válasz 1 pontot ér. A győzelemhez 5 pontot kell elérni. a kérdések szűkíthetőek kategóriára játék közben.

A kérdéseket meglehet ismételni, egyetlen gomb megnyomásával.
A játék minden helytelen válasz után elmondja a helyes megfejtést.

A játék fejleszti a memóriát, önállóságot, motoros funkciókat, koncentrációt, társadalmi kapcsolatot és a földrajzi ismeretet.

Fejleszti Természetismeretet, tudományos ismereteket
Gyártó Egyéb
Játékidő ~20-25 perc
Játékosok száma 2 fő
Jelleg Tanulást segítő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe az iskolások legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek tizenkét éves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a interaktív játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Az Én világtérképem - Interaktív térkép gyerekeknek” terméknévvel listázott interaktív játék oldalára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: interaktív gyerekjáték, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, játék, interaktív játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: játékok, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, gyermekjáték. A fenti interaktív játék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Térbeli tájékozódás, környezetünk” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Angol és német nyelvi játékok” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló interaktív játék termékadatlapja között lehet böngészni. A térkép kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 15 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.