Játék a szavakkal, angol fejlesztő kártyák, állathangok MierEdu

Raktáron

Ez az óvodások számára készült, állathangokkal foglalkozó flash kártyakészlet célja, hogy segítsen a gyerekeknek megtanulni a különböző állatok hangjait a természetben.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.09
3 490 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 349 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a nagycsoportos óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek ötéves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a oktatójátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Angol nyelvű számkártya – készségfejlesztő kártya” terméknévvel listázott oktatójáték termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: játékok, játékos angol, oktatójátékok, tanulós játék, angol játék, képességfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék. Hasonló típusú szavak, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: oktató játék, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok, gyermekjáték, játékos angoltanulás, oktató játékok. A fenti oktatójáték többek között az „Intézményeknek > Idegen nyelv” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló oktatójáték adatlapja között lehet válogatni. Az oktatójáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 216 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

 

Az Angol nyelvű számkártya – készségfejlesztő kártya termék mellett legtöbbször a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: • Angol nyelvű betűkártya – készségfejlesztő betűkártya • Angol korong – Rendhagyó igék gyakorlása játékosan • Olvasás és írás angolul – fejlesztő puzzle – Headu • Csodakártya – Jobb és bal agyfélteke összehangolása • Német nyelvű betűkártya – készségfejlesztő betűkártya • És így tovább, oktató társasjáték – Trefl / Kis felfedező • A török és a tehenek – Lapozó • Tigrises Építőkocka – Mega Bloks • Árnyképek – Készségfejlesztő párosítós játék • Koncentrációs játékok – Logico Primo fejlesztő játék – 978-963-294-559-0.

Játék a szavakkal, angol fejlesztő kártyák, állathangok MierEdu
Játék a szavakkal, angol fejlesztő kártyák, állathangok MierEdu
3 490 Ft