A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zingo English – Memóriafejlesztő társasjáték

Ár:
6.990 Ft
Cikkszám: 1442
Gyártó: Thinkfun
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 70
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 14.

A Zingo English egy gyors, szórakoztató, párosítós logikai játék. Nagyszerű időtöltés azoknak, akik angol tudásukat akarják javítgatni. Igazi családi társasjáték! Részleteket lásd lent. Ajánlott: 4 éves kortól, de kisebbeknek is nyugodt szívvel ajánljuk egy egyszerűbb azonosítós játékként.
Angol játékszabály letölthető itt: 
Útmutató: 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Játék célja: A játékosok megpróbálják elsőként befedni Zingo táblájukat az odaillő lapocskákkal. A Zingo adagoló előre-hátra mozgatásával két Zingo lapocska láthatóvá válik. Ha egy játékos ugyanolyan képet lát a Zingo lapocskán, mint amilyen Zingo tábláján van, a kép kimondása után  elveszi azt, és a Zingo tábláján a megfelelő képre helyezi. A fel nem használt lapkákat félrerakjuk. Ha kettő vagy több játékos szeretné ugyanazt a lapocskát megszerezni, azé lesz, aki a leghamarabb kimondja a nevét. Választhatunk Osztót, ilyen esetekben dönthet ő, ki is volt a gyorsabb. Ha az Osztó úgy dönt, hogy döntetlen, a lapocskát visszarakjuk a Zingo adagolóba. Az Osztó a biró! Ha egy játékos kimondja egy lapocskán szereplő ábra nevét, anélkül, hogy szüksége volna rá, az Osztónak figyelmeztetnie kell. Három ilyen figyelmeztetés után 1 db Zingo lapocskát le kell vennie a táblájáról. További három figyelmeztetés után még 1-et, és így tovább. A figyelmeztetett játékos döntheti el, hogy melyik lapocskát veszi le. Aki az összes képet a Zingo tábláján Zingo lapocskákkal elsőnek lefedi, hangosan felkiállt ZINGO, és ezzel megnyerve a játékot. 

Különböző nehézségi fokozatok: A Zingo tábláknak két oldaluk van, ezért különböző nehézségű játékokra is módot ad. A zöld szélű táblákon szereplő ábrák kevesebbszer ismétlődnek, így nem kell versenyezni a lapocskákért, ezért ezt inkább a fiatalabb játékosoknak ajánljuk. A piros szélű táblákon több ábra azonos a többi táblán szereplőkkel. Ezen a szinten tehát nagy a verseny a játékosok között, ez teszi még izgalamasabbá a játékot. Ezt a verziót idősebb vagy gyakorlott játékosoknak ajánljuk.

Játékváltozatok: Mini-Zingo: Az győz, akinek 3 lapocskája lesz egy sorban vizszintesen, függőlegesen vagy keresztben, vagy négyszögben. Zany Zingo: Válasszanak a játékosok egy formát, amely szerint el kell helyezni a Zingo lapocskákat a Zingo táblán. Lehet akár négyzet, kereszt, négy sarok, stb alakzatban. Akinek először kijön a minta, az nyer. Több táblás Zingo: Ebben az esetben a játékosok kettő vagy több Zingo táblát is használnak egyszerre egy játék során. A győztes az lesz, aki elsőként kitölt legalább egy kártyáját.


Töltsük fel a Zingo adagolót a lapkákkal, majd mozgassuk előre-hátra. Az így meglátott lapokkal igyekezzünk minél gyorsabban lefedni a táblánkat. Koncentrálj, csak a neked hiányzó lapka nevét mondd ki! Ha megtaláltad az összeset, kiáltsd hangosan ZINGO és már tiéd is a győzelem!

 

 
Gyártó Thinkfun
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 2-8 játékos
Jelleg memória fejlesztő játék
Fejleszti koncentrációt, memóriát, megfigyelő képességet, reakció készséget, szóbeli kifejezést, társas együttműködést, szabálykövetést, térbeli tájékozódást, siker és kudarcélmény megélését, forma azonosítást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a kisiskolások legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra hétéves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Zingo English – Memóriafejlesztő társasjáték” névvel megtalálható társasjáték adatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: társas, ovis társas, társasok óvodásoknak, gyerekjátékok, játék, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, memóriafejlesztő játékok, memóriát fejlesztő játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: társasjátékok, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, óvodás társasjáték, óvodás társasjátékok, gyermekjátékok, memóriát fejlesztő játék, memória játékok, ovis társasjátékok, társas óvodásoknak. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Party játékok” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Fejlesztő társasjátékok” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A társasjáték kulcsszóra kattintva például több mint 920 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Vásárlóink a Zingo English – Memóriafejlesztő társasjáték termékkel együtt legtöbbször a következő termékeket vásárolták még: • Logo Junior English – Angol nyelvi készségfejlesztő játék • Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték • Logi-vár – Fa építőjáték • Kreatív fakocka készlet – 9db-os építő- és memóriajáték • Vásárolni tanulok – Oktató társasjáték • Tapintásérzékelő – Fejlesztő játék • Trükkös ujjak – Fejlesztő játék • Hónapok tanulókorong • Titkok temploma – Smartgames logikai játék • Tornakígyó – Fa, állítható – Mozgásfejlesztő.