Varázslatos titkok - LEGO Harry Potter - Ajándék Sirius Black minifigurával - Foglalkoztatókönyv

Raktáron
Ebben az akciódús LEGO Harry Potter -foglalkoztatóban te is részt vehetsz Harry, Ron és Hermione rendkívüli kalandjaiban. Állítsd össze Sirius Black minifigurádat, és segíts neki elmenekülni a dementorok elől! Fejtsd meg a kísérteties feladatokat miközben újabb és újabb rejtélyes lényeket és titkos alagutakat fedezel fel, gyakorlod a patrónusbűbájt, és tökéletesíted a többi fantasztikus varázsige használatát is!

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 790 Ft-tól és 30.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2022.10.04
2 200 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 220 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 5 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a foglalkoztató füzetek, és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Varázslatos titkok - LEGO Harry Potter - Ajándék Sirius Black minifigurával - Foglalkoztatókönyv” névvel megtalálható rejtvényfüzet termékadatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: rejtvényfüzet gyerekeknek, tanulójátékok, oktatójáték, készségfejlesztő füzet, rejtvények gyerekeknek. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek a legjobb foglalkoztató füzetek megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: rejtvényfüzetek, foglalkoztató feladatlapok, rejtvény gyerekeknek, rejtvényfüzetek gyerekeknek. A fenti rejtvényfüzet többek között a „Játékkategóriák > Könyvek > Foglalkoztató füzetek” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Könyvek” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló rejtvényfüzet között lehet válogatni. A rejtvényfüzet címkére kattintva például körülbelül 29 különböző foglalkoztató füzet között böngészhetnek a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.

varazslatos-titkok-lego-harry-potter-ajandek-sirius-black-minifiguraval-foglalkoztatokonyv
Varázslatos titkok - LEGO Harry Potter - Ajándék Sirius Black minifigurával - Foglalkoztatókönyv
2 200 Ft