Varázslatos titkok - LEGO Harry Potter - Ajándék Sirius Black minifigurával - Foglalkoztatókönyv

Nincs raktáron
Ebben az akciódús LEGO Harry Potter -foglalkoztatóban te is részt vehetsz Harry, Ron és Hermione rendkívüli kalandjaiban. Állítsd össze Sirius Black minifigurádat, és segíts neki elmenekülni a dementorok elől! Fejtsd meg a kísérteties feladatokat miközben újabb és újabb rejtélyes lényeket és titkos alagutakat fedezel fel, gyakorlod a patrónusbűbájt, és tökéletesíted a többi fantasztikus varázsige használatát is!

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
2 200 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 220 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 5 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a foglalkoztató füzetek, és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Varázslatos titkok - LEGO Harry Potter - Ajándék Sirius Black minifigurával - Foglalkoztatókönyv” névvel megtalálható rejtvényfüzet termékadatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: rejtvényfüzet gyerekeknek, tanulójátékok, oktatójáték, készségfejlesztő füzet, rejtvények gyerekeknek. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek a legjobb foglalkoztató füzetek megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: rejtvényfüzetek, foglalkoztató feladatlapok, rejtvény gyerekeknek, rejtvényfüzetek gyerekeknek. A fenti rejtvényfüzet többek között a „Játékkategóriák > Könyvek > Foglalkoztató füzetek” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Könyvek” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló rejtvényfüzet között lehet válogatni. A rejtvényfüzet címkére kattintva például körülbelül 29 különböző foglalkoztató füzet között böngészhetnek a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.