Harry Potter Sztorikocka Kommunikációs társasjáték

Raktáron

Itt a sztorikocka legújabb kiadása! Sztorikocka Harry Potter a varázslatos élményért! Dobj a kockákkal és alkoss egy történetet a képekből ezúttal a Harry Potter szereplőivel! 
Dobj! Figyelj! Mesélj! Kombinálj tárgyakat, szereplőket, helyszíneket és állatokat rendkívüli élményekért!
Játékosok száma: 1- bármennyi

Sztorikocka egy nagyszerű szórakozást nyújtó kommunikációt fejlesztő társasjáték.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.25
4 990 Ft
A termék után járó hűségpontok: 50 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 8 éves iskolásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Harry Potter Sztorikocka Kommunikációs társasjáték” elnevezéssel megtalálható társasjáték adatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: buli játékok, buli játék, társas játék, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, partyjátékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: társas játékok, kommunikáció, készségfejlesztő játék, játék, gyerekjátékok, gyermekjátékok. A fenti társasjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Játékkategóriák > Társasjátékok felnőtteknek” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték tekinthető meg. A társasjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 920 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.