Harry Potter Sztorikocka Kommunikációs társasjáték

Raktáron

Itt a sztorikocka legújabb kiadása! Sztorikocka Harry Potter a varázslatos élményért! Dobj a kockákkal és alkoss egy történetet a képekből ezúttal a Harry Potter szereplőivel! 
Dobj! Figyelj! Mesélj! Kombinálj tárgyakat, szereplőket, helyszíneket és állatokat rendkívüli élményekért!
Játékosok száma: 1- bármennyi

Sztorikocka egy nagyszerű szórakozást nyújtó kommunikációt fejlesztő társasjáték.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
4 990 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 499 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 8 éves iskolásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Harry Potter Sztorikocka Kommunikációs társasjáték” elnevezéssel megtalálható társasjáték adatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: buli játékok, buli játék, társas játék, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, partyjátékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: társas játékok, kommunikáció, készségfejlesztő játék, játék, gyerekjátékok, gyermekjátékok. A fenti társasjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Játékkategóriák > Társasjátékok felnőtteknek” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték tekinthető meg. A társasjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 920 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

harry-potter-sztorikocka-kommunikacios-tarsasjatek
Harry Potter Sztorikocka Kommunikációs társasjáték
4 990 Ft