Trambulin Safety biztonsági hálóval, létrával 250 cm - Spartan

Nincs raktáron

Trambulin 250 cm-es védőhálóval
Nyár, jó idő, kert, akkor Trambulin!

A trambulin egy nagyon szórakoztató sportszer az egész család számára! Kiválóan fejleszti a koordinációs készséget és egyensúlyérzéket.

Kültéren és beltéren egyaránt használható. A trambulin 3 darab erős, U (W) alakú lábbal felszerelt, melyek kívül belül galvanizáltak az időjárás viszontagságainak ellenállása érdekében, így biztosítva a maximális stabilitást használat közben. 

A védőháló szintén UV álló, segítségével a termék használata maximálisan biztonságos! 

Márka: Spartan

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Szállítási díj
2500 Ft
78 420 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 7 842 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolás gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra hétéves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a  gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Trambulin Safety biztonsági hálóval, létrával 250 cm - Spartan” elnevezéssel megtalálható kültéri játék oldalára általában a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: mozgást fejlesztő játékok, udvari játékok, klasszikus játékok, játékok, képességfejlesztő játékok, udvari játék, mozgásfejlesztő eszközök. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: trambulin, mozgásfejlesztő játékok, gyermekjáték,  játékok, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok, mozgásfejlesztő eszköz, játék. A fenti kültéri játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló kültéri játék termékadatlapja között lehet böngészni. A klasszikus játék kulcsszóra kattintva pl. több mint 97 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.