Aktivizáló karika 6db-os Mozgásfejlesztő játék

Raktáron

A készlet 6 darab 16,4 cm átmérőjű, színes karikát tartalmaz, melyek rugalmas műanyagból készültek. A karikákat számtalan módon felhasználhatjuk: egyensúlyozhatunk velük a fejünkön, pályákat alakíthatunk ki, melyeken lábujjhegyen végigmehetünk, pörgethetjük lábunkon és kezünkön, dobálhatjuk egymásnak, vagy akár lábainkra húzva ugrálhatunk velük. Mind-mind izgalmas játék, melyek változatos mozgáslehetséget biztosítanak a gyermekek számára.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.04.04
5 990 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 599 Ft
Videó
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 6 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a mozgásfejlesztő, és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Aktivizáló karika 6db-os Mozgásfejlesztő játék” elnevezéssel megtalálható mozgásfejlesztő eszköz termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: készségfejlesztő eszköz, mozgást fejlesztő eszköz, mozgásfejlesztő játékok, mozgást fejlesztő eszközök. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek a megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: mozgásfejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszközök, mozgásfejlesztő játék, képességfejlesztő eszközök. A fenti mozgásfejlesztő eszköz egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Nagymozgást, mozgáskoordinációt fejlesztő játékok” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló mozgásfejlesztő eszköz adatlapja között lehet böngészni. A fejlesztő eszköz kulcsszóra kattintva például több mint 777 különböző fejlesztő eszköz között választhatnak az iskolai, óvodai vagy bölcsődei vezetők, pedagógusok.

Aktivizalo_karika_6db_os_Mozgasfejleszto_jatek
Aktivizáló karika 6db-os Mozgásfejlesztő játék
5 990 Ft