Pinypon Action - Rendőrségi járművek - Famosa

Raktáron

Pinypon rendőrségi flottája egy rendőrautóból és motorból áll. A járművek segítségével gyorsan száguldhatsz a városban és könnyedén elkaphatod a bűnözőket. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.08
8 980 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 898 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban ”Pinypon Action - Rendőrségi járművek - Famosa terméknévvel listázott szerepjáték adatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: szerepjáték, játék, fiús játékok, játékautó, szerepjátékok, készségfejlesztő játékok, rendőrségi játék, játékok fiúknak, fiús játék. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák >Szerepjáték eszközök” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Márkák > Famosa” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló autós játék között lehet válogatni. Az autós játék kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 332 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

Pinypon_Action_Rendorsegi_jarmuvek_Famosa
Pinypon Action - Rendőrségi járművek - Famosa
8 980 Ft