Pinypon Action - Szerelő figura dobozban kiegészítőkkel - Famosa

Raktáron

Pinypon rendőrségi állomáson mindig zajlik az élet. Kapd el a bűnözőket és vidd el őket az állomásra. A rendőrségi vizsgálatok az erre kialakított laboratóriumban tudod elvégezni, ha megvannak a rablók akkor pedig a fogdába be is tudod zárni őket. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.06
12 490 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 249 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban "Pinypon Action - Szerelő figura dobozban kiegészítőkkel - Famosa” terméknévvel listázott szerepjáték adatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, játék, renőrös játék, babás játék, szerepjátékok, készségfejlesztő játékok, szerelős játék, játékok fiúknak, fiús játék. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák >Szerepjáték eszközök” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Márkák > Famosa” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló szerepjáték adatlapja tekinthető meg. A rendőrös játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 37 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Pinypon_Action_Rendorsegi_allomas_Famosa
Pinypon Action - Szerelő figura dobozban kiegészítőkkel - Famosa
12 490 Ft