Pinypon Action - Szerelő figura dobozban kiegészítőkkel - Famosa

Raktáron

Pinypon rendőrségi állomáson mindig zajlik az élet. Kapd el a bűnözőket és vidd el őket az állomásra. A rendőrségi vizsgálatok az erre kialakított laboratóriumban tudod elvégezni, ha megvannak a rablók akkor pedig a fogdába be is tudod zárni őket. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.26
24 900 Ft
A termék után járó hűségpontok: 249 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az ovisok kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban "Pinypon Action - Szerelő figura dobozban kiegészítőkkel - Famosa” terméknévvel listázott szerepjáték adatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, játék, renőrös játék, babás játék, szerepjátékok, készségfejlesztő játékok, szerelős játék, játékok fiúknak, fiús játék. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák >Szerepjáték eszközök” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Márkák > Famosa” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló szerepjáték adatlapja tekinthető meg. A rendőrös játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 37 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.