Rovar vizsgáló doboz

Nincs raktáron
Rovarvizsgáló doboz gyerekeknek, díszdobozban. Vizsgáljátok meg együtt nagyító alatt a félelmetes bogarakat! Na ugye, nincs mitől tartani!
Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.20
3 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 399 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a nagycsoportos óvodások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek hétéves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kültéri játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webshopunkban „Rovar vizsgáló doboz” elnevezéssel listázott kültéri játék oldalára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: készségfejlesztő játék, udvari játék, képességfejlesztő játékok, udvari játékok, játék, természetbúvár készletek. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: kerti játék, természetbúvár készlet, játékok, természetbúvár játékok, gyerekjátékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Kerti játékok, kültéri játékok” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló kültéri játék termékadatlapja között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.